Звездните сватби на 2017 г.

Ето кои знаменитости се врекоха във вечна вярност
31 дек 2017 16:30, Петя Славова
0
Звездните сватби на 2017 г.
Снимка: Reuters

За мнозина 2017 се оказа съществено значима и предопредели бъдещето им в личен план. Ето кои звезди решиха да сключат брак през годината.Сред една от най-чаканите сватби бе тази на сестрата на Кейт Мидълтън – Пипа.

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс бе една от най-пипкавите сватби. Младоженката много държеше да е център на внимание и изпипваше всеки детайл на предстоящото тържество. Тя сключи брак през май.Говореше се, че Пипа не иска на сватбата годеницата на брата на Матюс – Вог, тъй като телевизионната водеща и модел можела да я засенчи. Същото се чу и за евентуалната поява на Меган Маркъл.  Все пак сватбата мина прекрасно, а Пипа сияеше в прелестната си рокля.

Серина Уилямс и Алексис Оханян

На дискретна церемония пред 250 гости 36-годишната звезда на тениса Серина Уилямс сключи брак с 34-годишния Алексис Оханян, съосновател на социалната платформа Редит. Двойката си каза „Да“ в Музея за съвременни изкуства в Ню Орлиънс.Тържеството бе през ноември и премина под съпровода на джаз музика, с пищна декорация и под надслов „Красавицата и Звяра“. Цената на сватбата е точно 1 милион долара.Серина и Алексис имат дъщеричка – Алексис Олимпия, която се роди на 1 септември. Двойката се сгоди миналия декември, след като се запозна през 2015 г. в Рим.

Вижте кои още си казаха "да" в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари