Актриси в траур срещу сексуалния тормоз

Звездите ще се облекат в черно на церемонията "Златен глобус"
4 яну 2018 18:40,
19
Актриси в траур срещу сексуалния тормоз
Снимка: Rеuters

Обелечени в черни тоалети ще бъдат звездите на церемонията по раздаването на наградите "Златен глобус". Те подкрепят и кампанията "Time's Up" (Времето изтече), която застана на страната на жени, проговорили за сексуалния тормоз, на който са подложени.

Гал Гадот, Сирша Ронан, Мери Джей Блайдж и Алисън Джани заявиха, че ще протестират срещу сексуалния тормоз, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

"Аз съм една от тези жени. Да ви кажа, не ми се говори за това и не съм го правила, но съм солидарна с останалите. Искам да ги защитя" - каза певицата Мери Джей Блайдж на кинофестивала в Палм Спрингс.

Тя е номинирана за награда "Златен глобус" за поддържащата роля във филма "Затънали в кал" (Mudbound). За нея протестът в черно е важен, защото много жени от сектори извън развлекателната индустрия не се осмеляват да протестират. И Алисън Джани, която също е номинирана за актриса в поддържаща роля за филма "Аз, Тоня", подкрепя Рийз Уидърспун, Шонда Раймс, Дженифър Анистън и стотиците други, учредили движението "Time's Up".

"Мисля, че се усеща сила и тя може да бъде почувствана, когато хората летят във формация, когато са заедно, когато действат като един" - каза Холи Хънтър, която също подкрепя инициативата. Тя ще бъде в черно, както и Сирша Ронан, номинирана за най-добра актриса за филма "Лейди Бърд".

Да припомним, че десетки мъже от развлекателната индустрия бяха обвинени в сексуални посегателства през 2017-та. Продуцент Харви Уайнстийн беше начело на огромния секс скандал, който се разрази. Актьорите Кевин Спейси и Дъстин Хофман също бяха нарочени за насилници, комикът Луи Си Кей, както и други известни личности.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лицемерки...ако не беше този лов на вещици за "сексуален" тормоз щяха да бъдат по скоро разсъблечени както на всички подобни церемонии.
16
6
 
5
 
! Отговори
Многоооооо...... преди 6 години
ще ми е любопитно и интересно,жените у нас и в чужбина да споделят за ДОБРОВОЛНИТЕ си интимни похождения срещу съответните МАТЕРИАЛНИ възнаграждения?!?!?!С шефа,колегата,съседа,най-добрият приятел на мъжът й,и т.н.,и т.н.,и т.н.......??????Жени достатъчно известни,в стремежа си да продължават да бъдат интересни,стават направо ЖАЛКИ и СМЕШНИ!?!?!?
15
8
 
7
 
! Отговори
v преди 6 години
Как не се разбира,че докато мъжете са учени,че да правят бройки е добре за тях то такива прояви ще продължават да са правило,а не изключение.Защото,когато ти се втълпява,че за теб няма грях,никой няма да те упреква за нищо и за теб е добро тогава, не се чудете,защо се нахвърлят върху жените с психически тормоз,като подкани за разврат,физическо посегателство,принуди,изнудвания за неморалност,нецензурни приказки,не искане на сериозни връзки,изоставяне заради други.После е след дъжд качулка.
14
8
 
16
 
! Отговори
От САЩ преди 6 години
Друго което е ,че същите тия жертви мило и драго дават да забременеят от някои продуцент ,или филмова звезда или рапър ..после съдят за child support което 20% от месечния доход на въпросния човек ..дори в Л.А това е професия ,в Калифорния също може да съдиш за издръжка дори да си живял с някой на съмейни начела ,без брак Освен това кариерата им като отиде по дяволите ,решават да се обадят на медиите и казват еди кой си ме изнасили преди 20-30 години ...
13
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Още по-смешно е, че порно актриси се оплакват от сексуално насилие?!
12
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В началото съчуствах, вече ми е все едно.Да се разкарват от там като не ги кефи. За 24 часа на тяхно място ще има други, не по-зле от тея. ДГД.
11
7
 
10
 
! Отговори
до 10 преди 6 години
Ми пусни и.
10
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вчера моята шефка ме хвана за пакета. Потърсих адвокат да ме консултира за съдебен процес , а той ме изтропал на шефката и тя ме уволни . Ами сега .
9
8
 
25
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Аз пък съм в траур заради жена, която издигнаха на по-висок пост от мен, при по-малко опит и качества, но пък ползваща секса като вариант за израстване в кариерата. Та индиректно и аз съм тормозен заради секс.
8
6
 
22
 
! Отговори
Чичко преди 6 години
Вие разсъждавате като българи и под сексуален тормоз разбирате изнасилване.Нищо подобноЗа един комплимент или да кажеш на жена че е хубава може да те съди за сексуален тормоз.Без да си агресивен ,а само впечатлен.За това ме предупредиха още преди 17 години когато бях на гости.Не дай боже да я пипнеш.Абе шантава работа
7
4
 
22
 
! Отговори
т преди 6 години
в резултат от тази истерия в училищата в САЩ вече няма мъже учители - всички ги обявиха за педофили сега се раздухва поредната истерия на тема сексуален тормоз - скоро и в ерейските монополи като Айпъл, Фейсбук и пр. няма да останат мъже, подобно на училищата в САЩ
6
5
 
30
 
! Отговори
От САЩ преди 6 години
Болшинството от тия жени в началото на кариерата си биха убили да си легнат с продуцентите ,за да получат някоя роля Проблема идва,когато се видят с някой лев/долар и вече въпросния продуцент не им е нужен ...тогава вече се превръща в сексуслен тормоз ..А сексуален тормоз в САЩ,може да е всичко в офиса ..от рода на ;хей секси ,или да отидем на вечеря ,да се видим след работа такива неща
5
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гал Гадот, Сирша Ронан, Мери Джей Блайдж и Алисън ДжаниОт тези само Мери съм чувам, ама не виждам кой ще я насилва нея за Дженифър е друго.
4
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе нали уж САЩ бяха с най-ефективните полиция и съдебна система? Госпожиците биха ли обяснили как така са били насилени и години наред са си мълчали?
3
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Га яди кифтеата ни рива.
2
2
 
3
 
! Отговори
Getsbi преди 6 години
SEXY mi e mnogo nevino sexy kaka
1
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като натрупат милионите се сещат за сексуално насилие.Не стават ли смешни.