"Без чувства"... Емануела закова новата изгора на Динев

Издаде ограничителна заповед да не доближава сина на фолкдивата
8 яну 2018 08:20,
10
"Без чувства"... Емануела закова новата изгора на Динев
Кадър: YouTube

Фолкдивата Емануела извади ограничителна заповед срещу новата приятелка на бившия си – милионерския син Димитър Динев.

Според документа Дарина Аврамова, както е името на жената, няма право да доближава втория син на певицата.

"Към въпросната "Дари" аз пуснах жалба, да не доближава сина ми, тъй като употребява вещества, забранени от закона, но ако това за някой е нормално, ок!", откровеничи изпълнителката на "Без чувства" в социалните мрежи.

След като Аврамова обвини Емануела в психически тормоз, певицата се закани да брани честта си и в съда. По думите на Дарина, скандалната дуетна половинка на Константин се разгневила от новината за връзката й с Динев.

"Повече от година бяхме приятелки. В момента, в който тя разбра, че имам връзка с Митко, пусна на официалната си страница обява за сексуслуги с моите два телефона. След това започна да ми пише SMS-и. В един от тях ми написа да пазя сина ми, защото била Скорпион и не прощавала. Пуснала съм няколко жалби в полицията", обясни от своя страна Дарина.

Това не е първият път, в който Емануела се забърква в скандал с гаджетата на Димитър Динев. Само преди около половин година прочутата като Мис Пиги Мартина Петрова също подаде жалба срещу фолкфурията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: ЕмануелаДимитър Динев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Социалните служби ако си вършеха работата досега трябваше да и вземат детето на чалгаропитечката.Чудя се големият и син как не го срам от вида и държанието на майка му.
6
7
 
1
 
! Отговори
Надя преди 6 години
Абе,хора-тази Дарина е истинска змия...Приятелка първа на Емануела,снимаха я в нейн клип,тя преговаряше с Динев и охраната му за детенцето,спеше с личната му охрана,които я води в Пампорово на почивка и после скочила на шефът му-бивш мъж на добрата и приятелка Емануела... Е,това какво Е!?Не я защитавайте,нищо не знаете и дано не срещате такива жени...
5
0
 
9
 
! Отговори
стефан преди 6 години
тая емануля не се спря с глупостите !!! Не разбра ли че е безинтересна и никой не вярва на простотиите
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е какво иска,нали официално е разделена с Динев?Сам ли да остане цял живот?Тя пък нали е Света вода ненапита.Знаете ли,не ни информирате за нищо ново.Те мислещите се за звезди като не говорят за тях известно време и започват с еднотипни простотии и сълзливи истории...
3
0
 
15
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Къде е новината? Защо не пишете за неща, които са интересни за обикновените хора?
2
0
 
8
 
! Отговори
Моряк и половина преди 6 години
Златко, я не се излагай с тия тъпотии! Интелегентен вид имаш !
1
1
 
78
 
! Отговори
българин преди 6 години
В страната има петима богаташчета , ке-ле-ши и селски плейбои и цялата плеяда дол-но-пробни фолкаджийки се прескачат и разменят между тях !! Всичките са баджанаци и едно голямо семейство !