Плеймейтката на Гущеров "виновна" за ареста му

Екшънът бил предизвикан заради обиди към Светлана
Обновена: 22 яну 2018 18:59 | 22 яну 2018 18:52,
79
Плеймейтката на Гущеров "виновна" за ареста му
Снимка: Facebook

В основата на екшъна със сина на бизнесмена Добромир Гущеров - Християн, май стои половинката му Светлана Василева. Богаташкият син се скарал с други мъже в столичното заведение "Домби бар", тъй като плеймейтката била подложена на унизително отношение от тях, пише "24 часа".

Препирнята след това прераства в бой между двете компании, случил се по пътя към кв. "Бояна". Тогава пристигнали и полицаи, които озаптили ситуацията.

Гущеров е пуснат от ареста, след като 24 часа прекара там, казаха от МВР. Той бе задържан в неделя, заедно с него са били прибрани и още 6-има.

Утре се очаква Софийската районна прокуратура да повдигне обвинение за хулиганство на Християн Гущеров. Може и да му бъде взета книжката, ако е карал пиян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалга мутреси с чалга живот и манталитет.
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аман вече от чалгари, златки, шматки, плеймейтки и прочие пропаднала ***.
56
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха на бас, че няма да му вземат книжката.............та той не е карал пиян..........просто е вземал медикаменти, които са повлияли на тестааааа.............даааа
55
1
 
13
 
! Отговори
Абе преди 6 години
Добър баджак е показала, може и да е "виновна".Нещо обаче в сурата не ме кефи.
54
0
 
29
 
! Отговори
По, преди 6 години
ни интересува какъв е бизнеса на куфарния бизнесмен Добромир Гущеров и сина му Християн,колко работни места са открили,какви заплати,осигуровки плащат на служителите си и колко данъци внасят в държавата?
53
0
 
13
 
! Отговори
Свидетел преди 6 години
Скандала в Домби не беше заради Светлана, а заради бившата на дебелака - Мара Отварачката. Друг нейн бивш се скара с него и охраните се сдърпаха. Иначе дебелата *** умря от страх и побърза да се изнесе от там.
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е що лика прилика са си, елита в БГ винаги е бил в Домби
51
3
 
1
 
! Отговори
1000кила преди 6 години
Заслужава си има пари да плаща
50
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе аз се чудя тоя как върти толкова певачки, манекенки и плеймейтки пък той я го вижте какъв е левент, същински Ален Делон.
49
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"плеймейтката била подложена на унизително отношение"Епа какво отношение може да имаш към парцалл? Трябвало е да си изтрият краката с тая.
48
0
 
29
 
! Отговори
ISSA преди 6 години
Никой не се интересува от тези безполезни бацили..... Престанете да ги натрапвате на хората.... Има много интересни и полезни теми, за които да пишете!
47
1
 
8
 
! Отговори
Т.Петков преди 6 години
Към Хенри - прав си! Те затова си плащат, за да са снимките им поне тук и медиите да ги коментират. От това живеят.
46
1
 
10
 
! Отговори
svinqta преди 6 години
zashto ni zanimavate s aresta na tiq bokluci debeli
45
1
 
35
 
! Отговори
Горчиво преди 6 години
Един тон грим ,коси на щипки ,супер къса бедрена става подхождат си да се вземат направо.
44
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Начииии да не чувам за лошо отношение към Светла общата! Няма кой да е останал недоволен при нея. Все пак момичето се самоиздържа в София от 10тина години без един ден стаж - това не е от недоволни клиенти. Колкото и буркани да са й пратили техните по рейса.
43
1
 
42
 
! Отговори
И сега според закона преди 6 години
Отнемане на книжката за 24 месеца и глоба 2000лв гласи ЗАКОНА за отказ за алкохолна проба.Сега ще видим, дали пред закона сме равни:):):
42
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи е било бой за честта на момата. А тя, честта, кой знае в кое санитарно помещение на коя дискотека е останала, но блаженни са вярващите. Според мен този младеж баща му го гони да създава семейство уж за да улегне и за да не му спре издръжката, иначе не виждам какво се чупи да се жени на 29 за втори път. Все пак той се е опитал с политика и далавери да натрупа състояние, има някаква мисъл в главата. А синковецът дай му джипове и плеймейтки..
41
1
 
12
 
! Отговори
рокфелер преди 6 години
тоя евнух кво да го праим ве само ги лигaви тия мадами *** и те гладни ***
40
1
 
22
 
! Отговори
Х преди 6 години
Не ни занимавайте със свлачища
39
0
 
21
 
! Отговори
ЗАКОН преди 6 години
Тук тази *новина* е в стил Корлеоне - плаща се на Журналисти да пишат в защита на Престъпника . А иначе закона е Категоричен - При отказ от Дрегер и Кръвна Проба се Налага Глоба от 2000 лева и се отнема Свидетелството за Правоуправление за 2 години . Продължавам - ако убиете човек с Автомобила си и сте пиян или дрогиран - В Никакъв Случай не давайте проба за алкохол и дрога - така ще се измъкнете и няма да ви съдят .Ако дадете доброволно проба ще ви вкарат в Затвора .