Без обработка: Секссимволът Ким Кардашиян

Риалити звездата се поразходи полугола на плажа
25 яну 2018 22:19, Петя Славова
50
Без обработка: Секссимволът Ким Кардашиян

Папарашки снимки на Ким Кардашян от Малибу потресоха феновете, които си задават въпроса "Това ли е прословутият секссимвол?".

Риалити звездата се разходи по плажната ивица, облечена, или по-скоро съблечена, в тоалет, разкриващ пищният бюст и задните части. Но визията няма нищо общо с натруфените и обработени кадри на фотосесиите ѝ, както и в социалните мрежи.

Изключително дръзката ѝ визия не оставя много на въображението и разкрива Ким както майка я е родила. А гледката определено не е секси.

Междувременно тръгнаха слухове, че Ким Кардашян и Кание Уест са се обърнали отново към сурогатна майка, за да се сдобият с четвърто дете.

Ким не чака дълго и написа на страницата си в Twitter – „Фалшива новина“, с което стана ясно, че подобно желание двамата засега не изпитват.

На 15 януари 2018 г. Ким и Кание приветстваха на бял свят своето трето дете, което бе износено от сурогатна майка. Ким неведнъж е казвала, че това не е било лесно за нея.

Тя искала през цялото време да е с нея, за да следи как се развива нейното бебе. По медицински причини Ким не го износи.

Засега двамата родители не бързат да показват малкото, чието име е Чикаго Уест. Говори се, че риалити звездата ще иска баснословна сума за снимка на новородената си дъщеря.

Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
10
 
10
 
! Отговори
Супер е преди 6 години
Само който е работил на такъв тезгях знае каква благинка е.Е, проблема е че гегата трябва да е подходяща.
22
3
 
20
 
! Отговори
123 преди 6 години
Добре бе верно ли на някой му харесва тоя пърделник. То верно, че да те бодът кокали е гадно, но това е прекалено..... "чифт очи, останалото..."
21
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не е само тя!Почти всички секс символи без намеса изглеждат по този начин!А колко по-секси жени има,но те са сред простолюдието и за тях нито се пише,нито ги снимат!
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста е мощничка.
19
12
 
12
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Абе да ми падне такава " не секси" жена в леглото ще се жертвам. С това мойто меко сърце. Много си е добре жената. Дай Боже всекиму такава.
18
4
 
28
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Кви тезгяхи...кви 5лв. бе....кьоролсун табелата бе - таа сега прилича на изхвърлен на плажа кит...след 5-6 годинки ще се придвижва с моторизиран стол с подлакътници , и висока товароподемност!Огледайте се - България е пълна с хубави момичета и жени!Тезгяхи...пфууу...5 цола лaйна ака
17
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая пари да ми дават , не е пипам. Хипопотам
16
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прилича на възрастна жена с доста наднормени кила.
15
0
 
35
 
! Отговори
РВ преди 6 години
Чикаго уест? То все едно да си кръстиш детето Перник- север, Чепинци- център или пък Пловдив- столипиново. То пък бива да нямаш мозък, ама толкова вече пречи.
14
1
 
17
 
! Отговори
Fra Dya преди 6 години
Изгледа 'изотзаде , определено ми допада повече. Но и ПовдиГа ред въпроси. Например, наистина хубава ли е 'тая мома, или в последно време ме влече касаплъка?
13
11
 
18
 
! Отговори
:)) преди 6 години
Да ви припомням ли пословицата за добрия майстор и големия тезгях?
12
2
 
31
 
! Отговори
чичо Венци преди 6 години
Американските папараци скоро пропищяха от нейните лични папараци, на които им е платено и казано как точно да я снимат "случайно" по плажовете. Нормален фотограф не може да се добере до нея да я снема, според казаното в радио шоуто на До Рогън. В същото шоу, казаха, че снимки като тези тук са преработени и нереални, докато на Дж. Лопез задните и части били реални и я снимат спокойно. Тази е реална колкото ЦСКа-Ловеч-Етрополе.
11
4
 
20
 
! Отговори
тая кака преди 6 години
Иска дълбока opaн и здрава eбън!
10
3
 
10
 
! Отговори
Алов преди 6 години
Кви 20 поне 50 по-малко
9
3
 
48
 
! Отговори
факт преди 6 години
Тая кифла е един натрапен секс символ,целящ да докаже ,че и едно прасе може да се превърне в секс символ,стига медиите да го лансират.
8
3
 
31
 
! Отговори
бай х преди 6 години
тая може да е била секс символ преди 10 години и по лека с 20 кг
7
20
 
12
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Че кво и е?Май от висене в нета вече не ви става!
6
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая ако е секс символ значи кравата на село е мис свят бе!!
5
1
 
21
 
! Отговори
Сланинка Свинкова преди 6 години
Тази е малко по-пълна от мен .
4
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То като каца с пъжки.