Ум като бръснач: Нора Недкова е бедствие на седмицата

Плеймейтката шокира с познания и поведение
18 фев 2018 16:03, Александър Попов
54
Ум като бръснач: Нора Недкова е бедствие на седмицата
Снимка: Facebook

Тази седмица станахме свидетели на истински панаири в кулинарно предаване. В което до този момент винаги са били водещи рецептите, храната и закачките между участниците. Е, последните 5 епизода са истинска черешка на тортата.

Вече писахме за безумствата на хвалещия сам себе си гримьор Валентин Кулагин, сега е ред и на неговият "достоен" опонент Нора Недкова. Актуалната Мис Плеймейт.

Когато става въпрос за носителки на подобни "престижни" титли не трябва да сме максималисти. Но наистина няма да бъде излишно девойките да бъдат препитвани и от психолози, не само да им мерят гръдните обиколки и кубиците силикон.

Нора веднъж избухна с прозрението, че над 7 милиарда българи са емигрирали, като простата математика показва, че населяваме цялата планета. Не звучи зле, а?

В кулинарните разговори пък стигна до заключението, че макароните са храна за простолюдието. Явно визира българите, но какво да кажем за италианците?

След злоупотреба с алкохол пък стигна до бой с Кулагин само да докаже тезата, че двамата са си лика-прилика.
24-годишната танцьорка произлиза от заможно семейство, но видимо натоканата блондинка има проблем пред камерите.

Да вееш бюст не е достатъчно. Няма да е лошо Норчето да отиде на няколко урока по етикет между посещенията в козметичните салони, солариума и фризьорите. Нито ще й увиснат гърдите, нито ще й излезе целулит. Но пък може да понаучи нещо.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече предавания с "Шеф" Манчев не гледам.Мълчеливата му алчност и примиримост към простотията го компрометира в моите очи.
38
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като това неразумение на снимката винаги е имало и ще има.С нищо не заслужават интереса на никого,но поръчкови сайтове и телевизии ги натрапват за опростачване на народа.Каквито са собствениците на телевизии и сайтове такова е и тяхното отражение-"героите"като тези.Като две капки вода са. Незаслужаващи интерес комплексари.
37
1
 
14
 
! Отговори
Варненка преди 6 години
Липсващ родител +пари= тотааална разруха! Пример-нагледен!
36
1
 
19
 
! Отговори
Ганчо преди 6 години
От отдавна от кулинарно това предаване се превърна в реклама на застаряващи, изхвърлени зад борда и скоро не показване на екрана заради некадърност "персони". Би било хубаво да се смени формата и такива нещастници и влюбени в себе си петли и кокошки да бъдат изключени. Обърнете внимание те нямат фантазия за да проведат един смислен разговор, а за общата им култура не ми се говори - пълна дупка и скръб.
35
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Единствените християнски изобретения са кладата за горене на учени, аутодафето и уредите на инквизицията. Не случайно вековете в които християнството е властвало в Европа се наричат тъмни. Европейското просвещение започва след досега на Европа с исляма. Неприятно, но факт.---------------------------------------------------------------------------------------------------------Сериозно? Викаш такива неща като електричеството, автомобила и компютъра сигурно са измислени от мюслитa?
34
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо ако ми е дъщеря, ще трябва да го гръмнa
33
14
 
3
 
! Отговори
Силли Кон преди 6 години
Честно казано очаквах по-сериозен бисер от силиконовата хубавица.Всъщност макароните са наистина храна за бедни хора - вода, брашно и сол.Не виждам нищо смешно, разочарован съм. Очаквах нещо по-така.
32
9
 
3
 
! Отговори
Нора преди 6 години
Много съм си умна и от такива като вас станах известна.
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това нещо ако ми е дъщеря, ще трябва да го гръмна.
30
25
 
1
 
! Отговори
Хора генератори преди 6 години
Честно казано, аз насърчавам изразяването на индивидуалността, дори и когато се разминава с обществените "норми". Тези хора внасят цвят в живота ни и повдигат въпроси и размисли за ценностите в живота и на къде искаме да вървим. Представете си сценария: Нора приготвя за гостите си боб, шопска салата и кюфтета с лютеница. Косата и е сресана, няма грим и е скромно облечена. Говори неутрално по неутрални теми, защото е неприлично да засяга лични теми за себе си и гостите си. Това е безлично, празно
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-скоро тъпотия и простотия!!!
28
2
 
3
 
! Отговори
elena преди 6 години
Tatkoto na nora ...malkoo sa go bili....tam e problema!!!!Po-grozno momice ne sa pokazvali , ooo neee ,s onaja miska kato dve kapki voda sa!!!!
27
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към вас пишещите -Тази не смешна не и ***,тя е огледало на днешното състояние на голяма част от обществото ни доведено до това състояние на простотия ,нахалство ,самочувствие без покритие и накрая без образование благодарение на последните 30г демокрация! Такива екземпляри с бърни като на крави, с грим на килограми определят вече мярката за култура ,обноски и държание за голямо съжаление на младите хора,а да не говорим за знанията! Жалко, но всичко това го допуснахме ние !
26
11
 
4
 
! Отговори
до 26 преди 6 години
и като е до време красотата какво? Всичко е до време. Ти също си до време.
25
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен24 Пожелавам ти едно такова готино гадже някога на сина ти, ама да е със същите маниери и със същия интелект, тогава да видиш колко е готина. А и красотата е до време. Растат нови играчки, които ще я изместят максимум след 5 години, даже съм прекален оптимист за годините...
24
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тука май пишат само дeбeли пъпчuвu лyзъpи
23
37
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нора е готина
22
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Към 20. Те на шопинг може да са ходили, но после незнаят коя е столицата на държавата. Дори имаше и конкуренция, кой колко повече не знае.
21
2
 
15
 
! Отговори
J преди 6 години
Nqma smilyl ! Teglete I kurshuma na taq svolach !
20
1
 
41
 
! Отговори
Грую преди 6 години
Ами медиите защо продължават да налагат псевди звИздИ ? Нова тв е най-големия виновник. В интерес на истината всички тези риалити предавания са по сценарий, малко скандал и си известен. Скоро започва и другата простотия - Като две капки вода.