Джони Холидей се отрекъл от собствената си кръв

Силви Вартан недоумява постъпката на бившия си
26 фев 2018 18:30,
16
Джони Холидей се отрекъл от собствената си кръв
Снимка: Rеuters

Два месеца след кончината на "френския Елвис", две от децата му, Лора Смет и Давид Холидей, предприеха юридически мерки за оспорване на оставеното от баща им завещание, което бе в полза единствено на вдовицата му, Летисия, и на двете им осиновени малки момичета.

Силви Вартан също не може да повярва, че бившия й съпруг Джони Холидей е бил способен да лиши от наследство първите си две деца, които са негови родни, съобщава Франс прес.

Още по темата

"Много ми е трудно да повярвам, че мъжът, когото познавах толкова добре и лудо обичах, е пренаписал историята си и се е отрекъл от събсвената си кръв!" - коментира Силви Вартан.

Подобна постъпкта, както коментира певицата, не отива на този Джони, когото тя е познавала. Рок легендата приживе е бил изключително благородна и чувствителна личност, предава БТА. И едва ли по своя воля би лишил две от децата си от правата върху творческото му наследство. 

"Това завещание в никакъв случай не отговаря на този Джони, с когото съм била свързана толкова години. И за секунда не мога да си представя, че по своя воля той е лишил от наследство две от децата си. Правосъдието трябва да се произнесе по случая, който предизвиква в мен само печал!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не бе, Дейвид е полубрат на Лора...
8
1
 
1
 
! Отговори
вешин преди 6 години
Лора е полусестра на Дейвид Холидей, дъщеря е на Натали Бай
7
0
 
8
 
! Отговори
вешин преди 6 години
Силви Вартан има около 200 млн. ? / справка в NET WORTH/ , нито тя, нито синът й ще води дело за наследството, само дъщерята Лора, а Дейвид ще подкрепи сестра си в качеството на съжалбоподател / справка - в. FIGARO и др. /
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доколкото знам, преди повече от 40 г. бащата на Джони Холидей е предявил спрямо него претенции за издръжка.Не знам какви точно са били отношенията им, какъв е бил бащата на този певец и как е завършила тази история с искането на издръжка, която синът да плащана баща си.
5
1
 
6
 
! Отговори
а, преди 6 години
В други медии пише че Джони им е дал полагащто им се докато е бил жив.
4
13
 
11
 
! Отговори
змей преди 6 години
смятай какво е наговорила и направила Силвито, за да лиши и децата от наследство :))) ... това жените понякога нямат мярка и минават всякакви етични норми ...
3
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Грозна постъпка.
2
17
 
14
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Много е опечалена Силвито....ама май за наследството...
1
5
 
31
 
! Отговори
... преди 6 години
Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет. Тези двете, с дръпнатите очета, са си паднали на д-тата Чисти французойчета. Скоро бялата раса ще изчезне от Европа.