Емилия след Коко: Сватба с Жорж, да! Но кога?

Връзката си с арабския милионер тя описа като кармична
27 фев 2018 08:30,
66
Емилия след Коко: Сватба с Жорж, да! Но кога?
Снимка: Facebook

Попфолк звездата Емилия призна, че вече е получила годежен пръстен от своя любим – бизнесменът Жорж Башур.

"Да, ето го! Сватба ще има, живи и здрави, да!", потвърди изпълнителката.

Връзката си с арабския милионер Емилия описа като кармична и обясни, че по скалата от 1 до 10 е влюбена в новата си половинка "16".

Още по темата

Кога с Башур ще се разходят до олтара обаче щастливата двойка все още крие в тайна.

"Още веднъж държа да отбележа, че по време на раздялата ни с Коко нямаше трети човек – нито от негова, нито от моя страна. Нас ни разделиха битовизмите отношението по-скоро. Човекът, който бе до мен, не се държа така, сякаш аз съм първата, най-важната. А аз него го поставях на първо място", откровена бе тя пред Канал 3.

Емилия и Динев финализираха връзката си едва девет месеца след като посрещнаха втората си обща рожба – дъщеричката им Мира. Въпреки че крахът не се дължи на изневяра, певицата признава, че славата му на полова шпага във фолксредите винаги е тежала на връзката им.

"Така и не се засякохме – когато той ме обичаше до болка, аз бях на друг етап и обратното", обясни Емилия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както казваха едно време арабските студенти на българките:Араб добър -долар даде.... Това си им е чара на тези близкоизточни принцове, дето уж на всеки, баща му работи цар или поне шейх.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГошуНоса да, ами ГЗ?
13
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
след една година като си я посъветва веднага ще обърне оценката на - 16. Тия са си първични и никога не са броили жената за човек.
12
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбирам напълно арапите! Но не разбирам напълно белите красиви жени! Освен с онази класификация за русокосите! Без мозък ли са или фригидни както и изглеждат! Или си падат по надарена и добре финансирана екзотика!???!?
11
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе как до сега не видях една фолкаджийка или манекенка да има кармична връзка с шлосер примерно. Все с бизнесмени.
10
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Може би не точно Ава Гарднър! Някаква смесица от Лоран Бекол, Катрин Хепбърн, Рита Хейуърт и Сашка Васева! Най близо са Марлене Дитрих и Зара Леандър. Тотално ретро!
9
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щастливите хора са редки птици. Щастието е миг. Българските жени не са от щастливите, защото търсят щастието в дебелия портфейл и трупат безумно много излишни проблеми, непознававайки себе си.
8
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Извинявайте, но това нещо хич не прилича вече на нежното Емелче! Това е някакъв нескопосан опит за имитация на ретро актриси от преди век като *** Гарднър и някакви подобни прически!
7
2
 
12
 
! Отговори
до У мен преди 6 години
Точно така! Налучкал си психологията и темперамента на художествено творческата интелегенция! Изобщо, тревопасните при хорта и животните са полигамни, а хищниците по си падат моногамни! При животните тревопасни са пасящите трева, а при хората пак така в преносен смисъл, метафорични алегорично - артисти, певци, музиканти, пайнери...! Може би бита им тежи поради поразяващата им непрактичност, оттам връзките се разпадат и много страдат по предишната любов. Един коч трещи цяло стадо, вълк - вълчица!
6
0
 
26
 
! Отговори
Глигана преди 6 години
Не се жени за инженер щото ние инженерите точно сме пресметнали с математически анализ 3 че .............не я искаме...За учителите и лекатиоте не знам...и не мога да кажа...
5
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая взе да и се очуква емайлът вече-Започна да се маже по-дебело.
4
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
,,Връзката си с арабския милионер тя описа като кармична''!!!-------------------------------------------------------------------------------------Айде пак планетите виновни! Мен по ми се струва не кармична, а парична! Уж любовта е чувство, па все на матреални мъже налитат без разлика на пол, раса и етност!
3
0
 
42
 
! Отговори
ined преди 6 години
Като му видяла портфейла се Флюбила до уши
2
7
 
9
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Нека е щастлива :)
1
1
 
41
 
! Отговори
Поп Грую преди 6 години
Що не се ожени за лекар, учител, инженер?