Без синя кръв на сватбата на Хари и Меган – може!

2 640 е брой на гостите, от които 1 200 души ще са обикновени хора
2 мар 2018 15:07,
7
Без синя кръв на сватбата на Хари и Меган – може!
Снимка: Rеuters

Принц Хари и американската актриса Меган Маркъл ще поканят над 2 500 души да участват в тържествата в деня на сватбата им, съобщава "Ройтерс".

Сватбата им ще бъде на 19 май в Уиндзорския замък и ще бъде следена с особено внимание от хора от различни краища на света.

"Принц Хари и госпожица Меган Маркъл ще поканят за деня на сватбата си в Уиндзорския замък 2 640 души, които ще наблюдават пристигането на булката и младоженеца, техните гости и преминаването на процесията с каретата, щом тя тръгне от двореца", пише в съобщение на двореца Кенсингтън.

Сред гостите ще бъдат представители на благотворителни организации, свързани с двойката, ученици от местни училища и членове на местната общност, предава БТА.

Предварително избрани 1 200 души от Великобритания с различни биографични данни и на различна възраст също ще присъстват на тържеството.

"Принц Хари и госпожица Меган Маркъл казаха, че искат сватбения им ден да бъде така организиран, че представителите на широката общественост да се чувстват част от празненствата", пише още в съобщението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А какво ни интересува нас нормалните хора бозавият беломунявец с рижата брада?
5
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми нормално. Все пак и булката е "обикновен" човек, каквото и да ознамава това. Защото дори и "необикновените" са хора като всички останали колкото и да се опитва да го забравят понякога.
4
1
 
2
 
! Отговори
tangra преди 6 години
1200 мъгъли, другите чиста кръв :)
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 2Абсолютен точен коментар на място!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
феодални фанатици живеещи от провокации на агресия в Европа
1
0
 
18
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Какво значи "обикновени хора", предполагам под "необикновени" имате предвид peптилите от аристокрацията, изродени от кръвосмешения и хемофилия?