Катрин Мидълтън отстъпи по популярност на Меган Маркъл

Американката излиза пред херцогинята с едни гърди напред
Обновена: 9 мар 2018 22:26 | 9 мар 2018 22:11,
17
Катрин Мидълтън отстъпи по популярност на Меган Маркъл
Снимка: Rеuters

Макар още да не е станала фактическа съпруга на принц Хари, Меган Маркъл е фокусирала интереса на обществеността към себе си.

Според ново проучване за нагласите на кралското семейство, американската актриса се радва на по-голяма популярност сред британците от херцогинята на Кембридж, пише в. "Дейли стар".

Интересът към 36-годишната Меган, прочула се с ролята си в сериала "Костюмари", се засили, след като през ноември миналата година беше оповестен годежът й с британския принц, припомня БТА. С наближаването на сватбата им, която ще е през май, тя редовно попада във фокуса на медиите.

Резултатите се базират на проучване на VoucherCodesPro, обхванало над 2300 британци. Съдейки по отговорите на участниците в допитването, 31 % от жителите на Острова симпатизират на Маган Маркъл, защото преди това е била актриса, 14 % залагат на това, че е земна личност и 11 % са за нея, тъй като е феминистка.

Актрисата отстъпва по популярност сред британците единствено на принц Хари, с когото "свързани" се чувстват 32 % от сънародниците му. Тя е посочена от 29 % от участниците в допитването. С по 15 % следват принцеса Беатрис и херцогът на Единбург Филип. Херцогинята на Кембридж Катрин е получила едва 13 % от гласовете на анкетираните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
мив преди 6 години
Къде е отстъпила, в джунглата?
11
0
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 6 години
Вервай си че е нямала други връзки, това като студентките тука в Студентски - ти си ми 2-я
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бракът и с принца няма да продължи дълго.
9
0
 
16
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 6 години
Вероятно и това е популистки ход, да внушат, че кралското семейство се демократизира и няма нищо против цветнокожа, по-стара от Хари, разведена снаха, която вече не е в първа младост. Но когато се усетиха, че прекаляват с тази прекалено демонстративна изява, успяха "да открият" някакъв администратор, роден 14 поколения преди Мегън, който бил неин родственик и за когото се предполага, че може да е бил далечен роднина на забравих кой от английските крале.Ще му чуем гласа и на това приключение
8
0
 
1
 
! Отговори
Dublin преди 6 години
Lasting=casting...
7
2
 
3
 
! Отговори
луди англичани преди 6 години
англииски дядо мраз
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прекрасна "новина", дайте нещо сега за кимитп, или за Николета!
5
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Егати и принца щом се жени за разведена по-възрастна жена.Милиони жени биха му станали жени, той се жени за стара чанта.
4
4
 
20
 
! Отговори
ан преди 6 години
еднакви са на години ,но кейт има 3 деца и не е все едномалката след 3 деца незнам на какво би заприличала
3
4
 
39
 
! Отговори
До Алов преди 6 години
Мегън не е по-млада от Кейт.Кейт е по-интелигентна и по-сърдечна, освен това на британците им допада фактът, че Кейт не е имала други връзки с мъже преди Уилям. А Мегън е с доста богата биография в това отношение.Освен това, Кейт ще бъде кралица, а синът й един ден ще е крал.Интересът спрямо Мегън е временен, заради предстоящата сватба.
2
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Феминизмът обрича бялата раса на изчезване.
1
36
 
9
 
! Отговори
Алов преди 6 години
МИдълтън е стара чанта вече