»во ƒимчев: ’»¬ не се прихваща от въздуха, болестта не е срамна

јртистът вече 12 години е диагностициран като ’»¬ позитивен
17 мар 2018 13:45,
119
»во ƒимчев: ’»¬ не се прихваща от въздуха, болестта не е срамна
—нимка: Facebook

“ой е певец, актьор, преподавател, артист и не крие, че е болен. »во ƒимчев е диагностициран преди 12 години като ’»¬ позитивен

"≈дна вечер се напих и правих секс със случаен партньор без презерватив. ѕрез това време имах отворена връзка. — при€тел€ ми, с когото б€хме, продължихме да бъдем заедно още 4 години. “ой беше ’»¬ негативен, а аз б€х на терапи€, така че не е имало проблем за него", разказа ƒимчев пред bTV днес.

ќще по темата

 ак живее с вируса, предстои да излезе, написано в книгата му "’»¬+Kiss". «аглавието идва от псевдонима на артиста в сайтовете за запознанства.

 огато научава за диагнозата, промен€ името си в интернет, за да е открит с потенциалните си партньори и да ги остави сами да направ€т сво€ избор.

"Ќе съм от тези, които кри€т. »ма много хора, които кри€т, аз ги разбирам напълно защо го прав€т, по н€кой път ги подкреп€м, стига да прав€т безопасен секс.”

"Ќещата тук са се завлачили с 30-40 години назад – сподел€ »во. - ’убаво е хората в Ѕългари€, ако не са го разбрали досега, да разберат, че ’»¬ не се прихваща от въздуха и не се умира за 6 месеца.

јз искам хората, които са ’»¬ позитивни в Ѕългари€, това са хил€ди хора, да имат повече смелост, да им вдъхна повече смелост.

ƒа им кажа, че н€ма от какво да се срамуват. ќт други неща тр€бва да се срамуват хората, а не от това дали имат ’»¬, хепатит, диабет, или каквото и да било. ќт други неща тр€бва да се срамува човек.

ѕoзнавам хора, които са ’»¬ позитивни от 35 – 40 години и все още живе€т съвсем спокойно, нормално, просто взимат терапи€.

»ма и много случаи в момента, хората имат партньори, които са ’»¬ негативни, прав€т секс без презерватив и н€ма опасност от зараз€ване. ¬ече се е доказало това."

ј относно провокиращи€т въпрос на тв водещата по актуалната напоследък тема за "джендърите", той отговори така: "ћожем само да се гаврим с това ново пон€тие, което съществува единствено в Ѕългари€."

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


119
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
80
7
 
2
 
! ќтговори
1 преди 5 години
—пин е измислен от хора .ћаймуните н€мат нищо общо.—пинътсе лекува 100%.ѕросто н€кой не иска дс каже ,,рецептата. ¬сички са умрели от белодробни проблеми??? Ќие със всичко сме пет века назад,та едни 30_40год.ли ще ни плашат
79
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ƒо јнонимен 82«а общественото развитие 30-40 години н€мат никакво значение.“ук се работи с други мащаби. Ќо, €вно, тво€т хоризонт е толкова.
78
9
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
българите са с 30-40 години назад в развитието си като общество.
77
5
 
13
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ƒо јнонимен" акъв е този грозен ***? ќткъде го изкопахте?"---Ѕрат'чедите от —толипиново му ходатайстваха. :)—ега чакаме и јзисчо от ‘илиповци ...
76
0
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
1 го е казал най-точно, без конкуренци€, евала пич.
75
5
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
»менно защото не се прехваща от въздуха е срамна.
74
2
 
16
 
! ќтговори
... преди 5 години
—екс с ’»¬ позитивен без презерватив...“ози е опасен ’»¬ позитивен сексуален екстремист...така беха осъдели и затворили едната от певиците на групата "No Angel"...щото като ’»¬ позитивна,го е предавала,без да информира партньорите си.
73
3
 
42
 
! ќтговори
!? преди 5 години
«ащо показвате на хорада гнусен ***, който ги лъже, че е безопасно да правиш секс със спинозни хора?
72
21
 
9
 
! ќтговори
 оментар! преди 5 години
***=Gender=ѕол∆алко е, че толкова сте тъпички.
71
7
 
20
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
“о€ на снимката - чичо јдолф им е давал раиран костюм с розов триъгълник и свобода на дейвтви€е в обособените места.
70
19
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
Ќе го знам педераста от снимката къв актьор е, но за едно е прав - българите са с 30-40 години назад в развитието си като общество.
69
3
 
26
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
ƒо јнонимен 58јко въртенето на св/ирки на сцената го см€таш за талант,повече н€маме какво да си кажем!
68
6
 
7
 
! ќтговори
—андо преди 5 години
малко са хората които имат смелостта да говор€т така открито по темата. » прев относно пон€тието ***
67
2
 
32
 
! ќтговори
»ван преди 5 години
¬иж какво, не го налагай като нормално нещо, което може с него и без него! ѕравил си секс с мъж, и занимаваш хората с това и ги караш да мисл€т това за нормално? ƒори издаваш книга, наблегни на нещо по-разумно!
66
7
 
24
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
 арантина доживотно. ƒа не се разхождат свободно.
65
3
 
45
 
! ќтговори
јнонимен преди 5 години
»мам съсед, който пътува с корабите и е "лепнал" ’»¬ от африканска ***. — жена си са виросоносители от 80-те години на 20-ти век, наджив€ха останалите си връстници - един умр€ от рак, друг - от инфаркт и т.н. “ова може да се случи на всеки, затова са нужни предпазни мерки. ¬ Ѕ√ има не само гейове, носители на вируса, но и мутри, мутреси и т.н. —амо не разбрах това, че било доказано , че сексът без презерватив при партньорите е безопасен за здрави€. Ќ≈ ≈ “ј ј!!!
64
20
 
22
 
! ќтговори
злоба и завис преди 5 години
ѕожелавам на човека да живее и твори още 100 години,напук на коментиращите тук...
63
9
 
54
 
! ќтговори
гладна българка преди 5 години
а мен ме интересува кой му плаща лекарствената терапи€ на този *** - нека позна€, нормалните работещи и не по-малко болни българи и българки, които пълн€т касата на нзок от заплатите си всеки месец - а за нас н€ма, на мен като ми тр€бваше скенер, 3 месеца ми казваха, че квотата за месеца по нзок е свършила, докато се сет€, че 650 лева тр€бва да ги плат€ и т€х от джоба си, нищо че съм дала на нзок хил€ди през годините.
62
18
 
10
 
! ќтговори
брей преди 5 години
моралните ми христи€нчета... коментирали, коментирали )))
61
1
 
8
 
! ќтговори
учете правилно преди 5 години
терапи€ невсе взима взимат с елекарства и поддържащи средства терапи€ се прилага ...