Кейт роди момче. С Уилям вече имат трети наследник!

Британското кралско семейство с ново попълнение
Обновена: 23 апр 2018 16:18 | 23 апр 2018 15:37, Петя Славова
33
Кейт роди момче. С Уилям вече имат трети наследник!
Снимка: архив, Reuters

Херцогинята на Кеймбридж Катрин роди момченце, предадоха световните информационни агенции.

Принц Уилям присъстава на раждането бебето в болницата "Сейнт Мери" в западен Лондон, в която са родени също другите им две деца Джордж и Шарлот, оповестиха от двореца Кенсингтън, пише БТА.

"Кралицата, Единбургският херцог, принцът на Уелс, херцогинята на Корнуол, принц Хари и членове на двете семейства бяха информирани и са много радостни от тази вест", се казва в комюнике на двореца. "Нейно Кралско Височество и детето й се чувстват много добре."

Новороденият принц е шести пра-правнук на кралица Елизабет Втора и пети подред в наследяването на престола, след дядо си, престолонаследника принц Чарлз, баща си принц Уилям, четиригодишния си брат принц Джордж и двегодишната си сестра принцеса Шарлот. Реформа от 2013 г. гласи, че момчето няма да измести по-голямата си сестра Шарлот в наследяването на престола. "Това на практика за пръв път се случва", отбеляза кралският историк Хюдж Викърс.

По-малкият брат на принц Уилям - Хари, който ще се ожени за американската актриса Меган Маркъл по-късно този месец, става шести в наследяването на престола. Името на новороденото кралско бебе ще бъде оповестено по-късно.

Малко по-рано от двореца Кенсингтън съобщиха, че съпругата на британския принц Уилям е приета в болницата в "начална фаза на родилния процес".

Още преди дни фенове на кралското семейство обсадиха входа на болницата в очакване на появата на третия наследник на Катрин и Уилям.

Сестрата на Катрин - Пипа Мидълтън също очаква бебе. За нея тове ще е първо дете.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наред е следващото, четвъртото, то ще е момиче. :-)))
2
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Местя...
1
7
 
41
 
! Отговори
no name преди 6 години
Живи и здрави, честито.

Спонсорирани публикации