Майките, не като Мидълтън – свежа! Лежат и пъшкат, това е!

Светът е шокиран от видяното и реагира със... снимки
30 апр 2018 19:30,
65

Снимка: Reuters

След раждането на третото им дете, принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън направиха това, което поданиците на Кралството очакват, а именно – да покажат новия член на семейството, за да го види света.

Още по темата

Кейт Мидълтън беше по кралски щастлива, добре поддържана, гримирана, облечена шик,  въпреки раждането, само преди часове.

Много хора по света обаче бяха шокирани колко невероятно изглеждаше херцогинята – безупречна, че и на токчета.

Дали и другите майки изглеждат така след раждането? Отговорът на този въпрос идва с поредица от снимки на жени след раждането. Вижте ги!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Нищо не знаете...19Говорите глупости. Успокойте се!!! ще получите удар.
18
18
 
28
 
! Отговори
Нищо не знаете... преди 6 години
До ВъзмутенаВие знаете ли, че за знатните хора има напреднали технологий и те не изпитват болки от опраций, раждане и болести. Те даже не се разболяват като обикновення човек... Вижте Елизабет, вижте другите крале, принцове и херцози по света. Тази медицина няма да достигне до обикновенния човек никога. Откъде знам ли, ами част от екипа на тези крале и прочия има българи и един от тях ми е роднина, такива неща ми е казвал, че може само да се хванеш за лицето от учудване...
17
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 16Кейт е родила естествено. Какво секцио какви 5 лева? Кейт когато беше бременна пак изглеждаше перфектно.
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Принцесата и доячките от корнуол.
15
6
 
20
 
! Отговори
смях за дрисльото 13 преди 6 години
До 13И как си представяш жената да бъде изписана без бебето?Нали го кърми на всеки 3 часа?Освен това жените раждали секцио се придвижват трудно после,защото все пак са претърпяли операция.Ама и ти си един титан на мисълта...
14
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При рептилиите е така...
13
22
 
49
 
! Отговори
Стига драми преди 6 години
И аз като родих, само 2 часа по-късно се разхождах насам-натам. На изписването също си сложих грим, а корем почти нямах. Изглеждах, както преди да родя. Така изглеждат жените, които са тренирали години наред, както и повечето раждали по естествен път. На когото не му се налага секцио по медицински причини, по-добре да ражда по естествен път. Нито ме боля, нито пъшках, нито охках, нито виках, камо ли да крещя като по филмите. Българките много преиграват. А Кейт си е хубава жена...
12
15
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само в България незнам защо стоят по една седмица в родилното. Съпругата ми роди в Англия. Ако всичко е наред ги изписват същия ден. Тя роди в 3 сутринта и след обяд ги изписаха. Какъв е проблема с Кейт че да не изглежда добре?Друг е въпросът че бащата няма време да се напие ако ги изпишат същия ден:-)
11
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 10Не е завист,братче.Всяка жена ще изглежда добре с професионално поставен грим,който да подчертава красивото в нея.И не всяко мнение е на доячка.Отивай сига да лочиш ракията и да люпеш семе.
10
26
 
16
 
! Отговори
Ценител преди 6 години
Тя пък една красавица....една торба с кокали!Друго нещо е Хали Бери-екзотична и привлекателна,или Барбара Палвин-нежна,сладка и красива.
9
18
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е, то женската злоба граници няма.Група жени завидяли на друга, че изглеждала по-добре от тях след като е родила.Ми в края на краищата е принцеса, а не доячка от местната кравеферма в долни Корнуол.
8
0
 
34
 
! Отговори
шофер преди 6 години
И на нас в България, как трябва да ни въздейства, тази дълбокомислена и философска новина, драги журналисти?
7
2
 
54
 
! Отговори
Възмутена преди 6 години
Тя все едно не пъшка,айде моля ви се...Нека този умник написал тази статия, да отиде и да роди едно дете.За да види после дали няма да пъшка.
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ахахахааа, новия ЧЛЕН :D Мерси, не ща да го гледам, па и колко да е нов?
5
3
 
55
 
! Отговори
Обяснимо е; преди 6 години
Кейт, Мелания и др. са кралски, президентски особи и за тях има грижи и за външен вид.Но.. сега да Ви разсмея малко: Раждала съм 1971г.Много лоши условия- това няма да засягам.Но тези дни намирам една снимка- от Нова година( тогава Коледа...),а родих на 22.12.,изписаха ме на 25.12.Къщата, където живеехме със съпруга ми+( мир и светлина на Душата му..) препълнена с хора- братя, сестри,.зетьове- няма място за "специални грижи;и ВЪПРЕКИ ВСИЧКО изглеждам толкова хубава!И с дрехи от преди раждането
4
0
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
При положение, че половин свят ще я снима и гледа в този ден, арсенала от гримьори и коафьори, както и не маловажните парични средства с които разполага са използвани на мах.
3
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това са рептили бе, какво знаете вие... Те ги снасят направо.
2
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сурогатни майги и свежарски вид
1
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами сигурно Уили е импотентен и са показали пред камерите някое ромлийче което са взели на промоция от Факултето.