Първо през леглото, после в медиите: VIP сцената в България

"Известност се постига само от факта, че си спал с някой футболист"
3 май 2018 13:15,
42

Как се става известен в България? Каква е цената на славата и хилядите последователи в Instagram и Facebook? Истински VIP ли са родните звезди, или са плод на пластични операции и платени модни конкурси?

По думите на журналистката Патриция Кирилова е лесно жена да стане известна в България - просто трябва да спи с някой футболист, а след това да си плати на някоя медия да го разпространи.

"Малко от българските звезди са постигнали нещо в живота. Известност се постига само от факта, че си спал с някого. Журналистите са гладни за сензация. Известните от своя страна влагат пари, за да изкарат състояние. Звездите изпадат в крайни и жалки състояния", категорична е Кирилова в "България сутрин".

Според светската журналистка повечето известни демонстрират стандарт, който не съществува.

"Всичко може да стане виртуално. Повечето конкурси за мис пък са измислени. Ако ги нямаш качествата - дори и да спечелиш, изчезваш след по-малко от година от медиите. Тези хора се наричат медийни трупове", твърди тя.

Гримьорът Валентин Кулагин отбеляза, че в България истинските VIP са Слави Трифонов, Лили Иванова, Азис, Христо Стоичков и Григор Димитров.

"Повечето измислени звезди си плащат за последователи в социалните мрежи. Няма как със снимки и публикации да станеш известен и истински VIP. Десетки си наемат коли, взимат си дрехи за малко, за да се снимат с тях и после ги връщат", уточни гримьорът пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че именно в Америка са истинските VIP хора, които със своите занимания вълнуват обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
2
 
! Отговори
лъжете преди 5 години
насилието е зло лъжете хм
13
2
 
10
 
! Отговори
веселие преди 5 години
те предприемчивите идейните изобретаторите не са ,,на сцената,, те работят търсят нямат време за глупости и фолк и ,,веселие,, ,,да ти изгражда зъл имидж,, на ,,роби,, хм
12
2
 
5
 
! Отговори
,,пуяци,, преди 5 години
,,по стълбата на успеха,, ,,имидж на ***,, не следвам модели извратени от медиина кокошкарница хм
11
2
 
10
 
! Отговори
,,сръбска музика,, преди 5 години
това е да си известен като *** *** в бг медиите ,,клювъзпитание,, ама бг не се усеща плюеме по свестните величаеме *** *** защото са спали с некои ,,VIP,, евтин материал за евтин модел от евтини медии така се влияе на една проста нация и на едни прости балкани ,,култура,, ,,имидж на ***,, ,,имидж на ***,, затова не слушам фолк ,,пиар,, не
10
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В България VIP хората се броят точно на пръстите на двете ръце! Даже може би и на едната!
9
3
 
31
 
! Отговори
Кума Лиса преди 5 години
В БЪЛГАРИЯ НЯМА VIP!!!Тоест, няма много важни хора.Огромна грешка е бъркането на много известните с много важните хора. Както винаги българинът не обича да му се казва, че бърка и е ***.
8
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво...статията е много точна...
7
4
 
32
 
! Отговори
Иво 68 преди 5 години
Медиите за да има какво и за кого да пишат за да си попълват полетата си харесат някоя или някой и се почва със титулуването..... Но че от тях нищо не става няма значение-нали има за какво да се пише и говори..... И с простотията, грозотията, олигофренията, курволащината и джендърството напред.......
6
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чалготека!Чалгари,чалгарки и напудрени гзета правещи се на кой знае какво!А националното БТВ неспирно ги тез типове рекламира с някакво пропаднало предаване..Папатаци ли кво беше!А да не говорим за другите забутани и безконтролни кабеларки!А тоз лигав жендър *** ли къв е изобщо кво е изобщо не ща да го коментирам
5
3
 
17
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 5 години
До xaxaне искам да съм цин.ик, но имайки предвид кво се случва чисто политически, следващата тема ще е сестрите белнейски. закво раздухаха желяз и случая с бразилските медиуми? ами цели се определено обществено настроение спрямо дата Х
4
44
 
13
 
! Отговори
xaxa преди 5 години
И следващата тема: гунди. Ретро "вип"-а, убиец на хора, алкохолик, най-големият му успех е гол в контролна среща срещу Англия, но щото ритал топка в "Левски" и починал сравнително млад, превърнат в мъченик.
3
0
 
67
 
! Отговори
месара преди 5 години
почти всички курволетки стават "VIP" - факт!!!
2
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той е на мнение, че именно в Америка са истинските VIP хора, които със своите занимания вълнуват обществото"Сещам се за Ким Кардашян...
1
0
 
73
 
! Отговори
не VIP преди 5 години
странно е че наричат "VIP" хора които са известни с това че са "известни" т.е. давали са ги по телевизията повече от един път.