Емилия с любовника си. Наслаждават се на Рим

Фолкпевицата и Жорж Башур пуснаха кадри от ваканцията си
10 май 2018 21:37, Александър Попов
36
Емилия с любовника си. Наслаждават се на Рим
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия лети на крилете на любовта, а откакто е с новия мъж до себе си – Жорж Башур, все повече лети до различни туристически дестинации.

Певицата и арабският милионер стегнаха куфарите за Рим, а феновете на изпълнителката следят стъпките им в социалните мрежи. Чаровната блондинка вече ги зарадва с кадри от различни забележителности, сред които фонтана "Ди Треви".

Това не е първият им любовен воаяж. В началото на годината Емилия и ливанецът, чиито интереси в България са свързани предимно със строителството и недвижимите имоти, се отдадоха на заслужена почивка в Дубай и Париж. Тогава обаче звездата на „Пайнер“ беше по-предпазлива относно личния си живот и не показваше любимия си. През март пък те посетиха и Ню Йорк.

Междувременно Емилия и Жорж Башур се готвят за предстоящата си сватба, чиято дата и място засега се пазят в тайна.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: римEмилияЖорж Башур
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Емито й мирише на много пари след като му бие шута! Целия цирк е да си обезпечи старините, и ето намери си златен Шаран! :)
5
0
 
49
 
! Отговори
УМЕН преди 5 години
А кои са те?
4
1
 
59
 
! Отговори
Любов Безграничная преди 5 години
Няма и ден без да видим нова статия за Емилия и бай-Бахур -Бахора.Напрао нямаше да спим без да узнаем за голямата им льобоФФ.Другия път да ни информират по-обилно за това по колко пъти на ден,пози и времетраене на акта!!!
3
3
 
56
 
! Отговори
Питър преди 5 години
Ква е тая?
2
2
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си седнаха на задните си части тези златотърсачки - фолкпевачките! Аз не мога да разбера едно нещо, тези мъже с толкова възможности, пари и влияние, тръгнали с тези парцали! Толкова не могат ли да си намерят, има такива хубави, умни и скромни момичета, които ще ги обичат истински а не заради парите им! И как им прави удоволствие да ги обичат заради пари? И тази сватба....ами това си е чисто законно опапкване на парите му след развода!
1
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Who the ..ck is Alice?