Свалка с… трактор! Чичковци луднаха по мома Венета

Разводът на блондинката разпали страстите във Facebook-а й
14 май 2018 07:50,
35
Свалка с… трактор! Чичковци луднаха по мома Венета
Снимка: Facebook

Мъж, изтъпанил се гордо пред трактор, както и поредица от разголени ергени с отпуснати тела са сред образите, от които Венета Райкова напоследък сънува кошмари.

Хубавицата е засипана с лични съобщения на непознати ухажори, окуражени от благата вест че отново е свободна.

Още по темата

Така разводът на Венета Райкова и Тишо показа нагледно, че Facebook и без бъдещата си платформа за сватосване е свърталище за свалки, пише "Труд".

От седмица тя бурно протестира срещу този тормоз. "Не спирам да получавам съобщения: "Какво правиш?". Ето какво правя – седя си вкъщи и пиша!" – вилнее Райкова на стената си в социалната мрежа. – "И хайде, уважаеми непознати, да спрете да ми пишете, защото блокирам наред! Какво е това "обичам те"?! Кого обичате?! Как ме обичате, като не ме познавате?! Аз не съм телевизионният образ! Стига вече, не е забавно, а е досадно! И ще започна да копирам съобщенията ви и да ги качвам на стената си, за да ви видят и жените ви!"

"Да, това е официално предупреждение!", пише Райкова. – "Като искат да излизат с публична личност, значи нямат нищо против да ги показват навсякъде! Нали така?! Изкушавам се да кача снимката на мъжа с трактора, но тя е отпреди да напиша коментара. Беше ми странно защо позира пред трактор, но ми обясниха, че той бил по-скъп и от S класа. И един съвет за тези, които разчитат като основен коз на голото си тяло – първо можеше да потренирате", съветва ги нервната блондинката.

Венета Райкова се разведе с Тихомир Георгиев преди 4 месеца, но двамата продължават да се виждат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Свалка с трактор! Чичковци луднаха по мома Венета"---Ми, те трактористите си я чувстват тяхна детските и снимки (пък и моминските) всички са правени на село. :)
25
0
 
4
 
! Отговори
annybody преди 5 години
На всяка цена - внимание!Сензация! Вижте ме, ама само за мен мислете, аз съм вашата фантазия!Толкова е жалка и постна, колкото и "талантлива".Няма ли родители или приятели, които да я посъберат малко?
24
1
 
8
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 5 години
От прочетени коментари,достигнах до извода,че целенасочено и системно опростачване на българския народ е достигнал своя предел.Не,че народа някога е бил кой знае колко културен,но в последните години и малкото лустро-култура ,което притежаваше,беше старателно изстъргано под воя на чалгарите,жълтите издания.А малкото мозъчни клетки ,които му бяха останали бяха облъчвани с непрекъснати вонящи "сапунерки",заснети от хора с ампутирани мозъци.Така,че коментарите се явяват за представителна извадка
23
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дали пъpди?
22
15
 
17
 
! Отговори
гост преди 5 години
Венета на 40 и няколко години, изглежда много по добре от 20, 30 и няколко годишни тресящи се лелки, тьотки и тийнеиджърки, затова не е чудно, че се радва на такъв интерес от страна на мъжете.Доста поддържана мадама е!
21
2
 
29
 
! Отговори
ха ха Хо преди 5 години
...Чичковци луднаха по мома Венета....за временно ползване.Втори шаран като Тихомир няма да намери това простовато и елементарно женче.
20
1
 
14
 
! Отговори
... преди 5 години
Венче Венчеее Венче! Та "драга ми Венето"! Ти се ожени за Шрек само защото шрека каза в едно риалити, че на драго сърце би те о.нал на масата покрита със зехтин и оцет и малко марули ако може! Та сега ми разправяш, че нямало да пуснеш на някой си с трактор и това ти било под достойнството! Еми за първото не се и съмнявам, но за воторот мнооого се ъмнявам, че го имаш! Та здраве да е то, инак се е видело, че нещата са на към отиде коня у ряката!!!
19
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старата чанта След 5 години и чичовци няма да я търсят ще се радва ако има и дядки
18
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей таквиз презрели каки са най-убави...
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
УжасТ!
16
5
 
27
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Дърта риба няма, само да кълве хахах
15
9
 
21
 
! Отговори
трактор преди 5 години
Стара чанта
14
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брях,колко е търсена?! :-) :-) Таз ***...
13
2
 
30
 
! Отговори
22 преди 5 години
хем не е грозна, незнам защо е толкова неприятна, отвърт и визия и гласец
12
3
 
18
 
! Отговори
Ми... преди 5 години
И те искат да се повозят... на трактора
11
2
 
35
 
! Отговори
Мотокарист преди 5 години
Подозирам че комбайнерите и багеристите също искат да оправят ВЕНЕТКА !
10
4
 
43
 
! Отговори
Умната Златка преди 5 години
Опит една позабравена и залязваща махленска журналистка да вдигне рейтинг. Скука...
9
3
 
25
 
! Отговори
АНАЛизатор преди 5 години
Венетката е задължителна за моторни превозни средства .Венетка се лепна на стъклото на трактор .Тракторист си търси мома секан хенд .
8
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой па я харесва тая бе? Много луди в държавата, ей!!!
7
4
 
32
 
! Отговори
Кембридж АНАЛитика преди 5 години
Що, *** Винетке? Що не пристанеш на някой зърнар със тлъсти субсидии? К'во ще ти стане? Що стискаш кълки, боб ли ще вариш в "гърненцето"?