Бившата на Сталоун "избухна" – бременна на 54 г.

Бриджит Нилсен – многодетна, чака пето дете!
Обновена: 31 май 2018 23:13 | 31 май 2018 21:52, Теодора Драгоева
12
Бившата на Сталоун "избухна" – бременна на 54 г.
Снимка: Instagram

Бриджит Нилсен обяви, че е бременна за пети път на цели 54 години. Бившата жена на Силвестър Сталоун сподели изненадващата новина със снимки в Instagram.

Актрисата и модел е в напреднала бременност както се вижда от кадрите. Тя е написала под едната снимка: "Семейството ни става по-голямо. Усещам позитивните вибрации".

Датчанката Бриджит е омъжена за 39-годишния италиански телевизионен продуцент Матия Деси от 2006 г. насам, като той е петият ѝ поред съпруг.

Това ще бъде пето дете за модела на Playboy, като тя вече има четирима големи сина на възраст между 23 и 34 години.

Нилсен стана известна с ролите си в "Червената Соня", "Роки IV" от 1986 г., "Кобра" от 1986 г. и "Ченгетата от Бевърли Хилс II" от 1987 г. Тя беше омъжена за Сталоун от 1985 до 1987 година.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
към 10. По естествен начин. Създават ни грешни илюзии, че е възможно но не е. Много пари, донорска яйцеклетка и чудеса на медицината достъпни за малцина. На 30 са вече с изчерпан яйчников резерв. По естествен път може някакво супер изключение.
9
0
 
6
 
! Отговори
сс преди 5 години
Абе бай Киро,тя е по-известна от някогашния си съпруг Сталоне. Какво да търси от него?!
8
5
 
15
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 5 години
Щом като сега има друг съпруг и ако бебето е било създадено по естествен начин, логично е да си го роди.Недоумявам само в случаите, когато жени в понапреднала възраст решават да изпълнят ролята на инкубатори за чужд генетичен материал и износват дете, създадено чрез инвитро оплождане на чужда яйцеклетка. Така тя хем рискува здравето и живота си, хем не се знае дали бременността ще е успешна.Но акъл не давам и не съдя. Всеки си знае защо е взел определено решение.Да й е живо и здраво!
7
6
 
16
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Очаквайте, като и свършат мангизите, да писне, че Сталоун я е пипнал по чонката през 1985г и да иска да го съди за сексуален тормоз за 5 милиона $! Това е то - Hollywood Rape Culture! А инак, досърбяла я е и са я начесали здраво, та чак и бебе станало! Да е живо и здраво!
6
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Vsichko s vremeto si.Na 54 bremenna i to s 5to dete si e chista proba idiotisum.Vmesto vnutzi da gleda trugnala da rajda.
5
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато някоя "цветна" напълни тумбак за десети път -"да и е живо и здраво",нали?Когато бяла и богата жена която може да си купи всичко забременее това е безсрамно.Не живеем ли във времена на обратен расизъм?Добре и какво?Всички в един момент стават черни и какво.Пак ще изпукат от глад и болести.Дори ще е по-масово.Природата ще се самобалансира и никакви мултикулти напъни може да я спрат.Всички знаем това.
4
2
 
54
 
! Отговори
тнт преди 5 години
Браво на Бригите! Да бъде щастлива!
3
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТЮРКТи напи ли се вече?
2
5
 
61
 
! Отговори
И това се случва преди 5 години
Понякога дори става по естествен път.Но все пак е по-добре човек да си създаде децата преди да навърши 35 г. Но, за съжаление, у нас днес най-свестните и най-отговорните хора, в повечето случаи,до 35 г. се мъчат да създадат условия за отглеждането поне на едно дете.Държавата се грижи да осигури условия за онези, които раждат докато могат, започвайки още на 13-14 г. и им е достатъчно само да имат какво да ядат. Незаконна барачка си строят за 1 ден, ако общината все още не им е дала апартамент.
1
35
 
3
 
! Отговори
ТЮРК преди 5 години
ЕВРОПЕЙЦИ.....БЕЗСРАМНИЦИ