Деси Цонева с 19 г. по-възрастен, извадил я от депресията

Явор Стефанов я спечелил от третия поглед, заедно са година
13 юни 2018 19:44,
75
Деси Цонева с 19 г. по-възрастен, извадил я от депресията
Снимка: Love style

Тв водещата и репортерка Деси Цонева проговори за първи път пред списание Love style за новия си приятел Явор Стефанов, с когото е щастлива от една година, но двамата упорито криеха връзката си от медиите.

"Срещнахме се съвсем случайно. Майка ми ме покани на почивка с нея и сина ми Яни с абсолютно нова компания, която почти не познавахме. След смъртта на тати имахме нужда от нещо такова. Аз приех и там срещнах Явор...

Вечеряхме в един ресторант цялата компания. Той ме заговори и на третия поглед бях негова. След вечерята ме хвана за ръката и оттогава не сме се пускали. Любов от пръв поглед!" - признава Деси.

От самото начало тя заживяла в неговия апартамент заедно с дъщерите му от неговата предишна връзка, която приключила преди две години и половина.

Цонева разкрива, че синът й Янчо и майка й Мариана много харесват Явор. "Някой път даже си мисля, че тати ми го е пратил, за да ме види щастлива отново, след като ни остави. След смъртта му бях ужасно нещастна и начинът, по който живеех, не променяше това.

Явор ме извади от тази депресия и отново мога да кажа с ръка на сърцето, че съм истински щастлива и вярвам само в хубави неща. Върнах си този силен позитивизъм, който винаги съм имала", доверява дъщерята на Димитър Цонев.

По никакъв начин не я притеснява, че любимият й е доста по-голям от нея, защото винаги е харесвала по-зрели мъже. "Разликата ни е 19 години – колкото един кармичен цикъл! Тоест аз съм родена за него, това е нашата съдба" - казва още щерката на покойния телевизионер Димитър Цонев.

А дали двамата вече не мислят за брак? "Всяко момиче мечтае за сватба, но на този етап е още рано. И двамата имаме по един неуспешен брак зад гърба си и не бързаме", категорична е Деси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
7
 
18
 
! Отговори
Вазбуден преди 5 години
А рунтава ли е Деси отдолу,по веждите разбирам че има много косми,цяла къделя,сигурно я сресва с гребен всяка сутрин,оххх,охххххххххххххххххххх
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
бизнесменче ли е тоя
42
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е нямаше ли някоя която не пие като тираджия и не шмърка кока,и няма едно гевезе,което трябва да се изучи...
41
2
 
17
 
! Отговори
?!?!? преди 5 години
19г. по възрастен от нея ли ... тоя ще я вкара в нова депресия , хи хи хи
40
5
 
44
 
! Отговори
Пепо преди 5 години
Стои възрастен господин гол в банята, пред огледалото,и размишлява:-Нисък съм, плешив, с голям корем, въобще не може да се каже, че съм хубав, и в секса вече не ме бивa. Като изключа многото пари, които имам, какво ли толкова намират привлекателно в мен младите момичета?...
39
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десислава Цонева се е метнала на втората си баба Елена - последната съпруга на Коста Цонев с разлика в годините от 30 години. Както се казва Десислава е търсила баща си и го е открила в този бизнесдядо.
38
3
 
18
 
! Отговори
Бебо преди 5 години
До АнонименКучката НЕ ПРАВИ , а ТЪРСИ УСЛУГИ!!! Просто , начин на препитание!!!
37
2
 
9
 
! Отговори
Бебо преди 5 години
От пръв поглед при нормалните хора съм чувал че става!!! Колко ли трябва да си *** , за да ти трябват ЦЕЛИ ТРИ( погледа бе , пич , погледа!)!!! ТАЯ *** отдавна не беше плащала по сайтове!!!
36
4
 
20
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Не съм чул мъж да прави редовен секс с по- млада жена и да не е щастлив. Жената може би няма да е щастлива, но това е защото си продава душата за жълти стотинки. Искаш да кажеш ако няма взаимна любов не възхищение. За мен най- хубавия секс е когато двамата партньори се обичат. Но той е на 54 години? Мислиш ли, че има шанс да си намери партньорка която е с него заради самия него, не заради парите му. Разбирам те напълно но...
35
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....., при нея депресиите ще идват една след друга щом толкова говори..... има мостове ,реки, високи сгради - нека направи услуга на себе си и обществото хехе
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
George Mikan
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мъж))) Именно. Не искат и затова никога няма да бъдат щастливи и винаги ще бъдат комплексирани. Сексът има огромно значение, но само в началото. След това така или иначе на всеки му писва да го прави с един и същи човек. Много малко са онези, които едва-ли не наистина са един за друг и не могат един без друг. Ако няма взаимно възхищение, връзката е обречена. А няма как да се възхищаваш на някой, който е толкова плитък. Но не изключвам възможността да са един за друг.
32
6
 
11
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
До 36. Еехх айде сега. Много задълбочаваш. Развит, недоразвит, човека си има финансови възможности и едва ли иска ядрен физик до себе си. Такива мъже не искат умни жени. Искат да са млади и секси. Комплексар ама си боцка младото + че какво да прави? Има неуспешен брак зад себе си. Сам ли да си умре?
31
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МъжКазах всичко това с ирония. Обяснението е много по-просто - повечето български мъже са ужасни комплексари, особено тези от поколенията 50+. За да докажат, че се още са в играта, предимно на себе си, се хващат с такива момичета, чието махленско ниво никога няма да очарова някой впечатляващ мъж. И обратното - жените, които си струат времето, не биха имали връзка с мъже, които си падат по такива жени, които са останали неразвити на личностно ниво, да не говорим за всичко останало.
30
5
 
11
 
! Отговори
Troll detected преди 5 години
Hafen е ***. Не му се връзвайте
29
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Hafen die Wahrheit 11Ти май я познаваш тая само от вестника, а?Тая е щастлива само като опъне линия от София до Ихтиман и изгълта 2-3 бутилки вино.Това ако е щастие .........
28
12
 
5
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Деси Цонева с любимия си мъж на почивка на МалдивитеМарт тази година е била там! Взех да приемем вашата завист с чувство за хумор!
27
1
 
18
 
! Отговори
1234 преди 5 години
Милата шаврантийка, след една година дали ще е толкова влюбена.
26
8
 
13
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
До 25. Няма дърт мъж който да не иска младо и свежо нали се сещаш. При положение, че имаш неограничени възможности (бизнес най- вероятно) жената ти излиза евтино. А тя какво иска? Дрешки, сандалки, козметика от молчето. А мъжа какво трябва да търпи не ми е ясно? Най- вероятно капризите на разглезената девойка. Които не са проблем при положение, че имаш както казах по- горе неограничени възможности.И хайде сега от както свят светува жената се впечатлява от силния, богат и властен мъж.
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая не е добре с главата от което следва че и жениха не го слуша главата.А като добавим и че Деската си е яка шмъркалка (кръвта вода не става) не знам колко трябва да е *** някой та да пусне тоя ПОЖАР в къщата си.