Гущеров и Светлана Василева вдигат тежка сватба в София

Двойката разпрати поканите за тържеството на 12 юли
26 юни 2018 19:23, Александър Попов
78
Гущеров и Светлана Василева вдигат тежка сватба в София
Facebook
Напук на слуховете за поредна раздяла, Светлана Василева и Християн Гущеров се готвят за своята сватба на 12 юли. Вече са разпратени и поканите, от които е видно, че двамата ще се съчетаят в столичния хотел Балкан.
 
"Ние, Светлана Василева и Християн Гущеров, ще бъдем щастливи да споделиш с нас вълшебството, наречено любов, което царува в нашата приказка. А тя започва официално на 12 юли 2018 г. и ще продължи безкрай!", пишат на поканата бъдещите младоженци. 
 
Плеймейтката и бизнесменът са заедно от лятото на миналата година. Гущеров се разведе с фолкпевицата Мария и бързо намери утеха в обятията на силиконката. Двамата имаха проблеми във връзката и кратки раздели, но в крайна сметка решиха, че са един за друг и заживяха под един покрив.
 
Двамата се сгодиха на 28 януари тази година, а няколко месеца по-късно обявиха и датата за сватбата - 12 юли, която съвпада с рождения ден на Християн.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
36
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До Уф, пак ядене.Старите Гущери са фрашкани с пари,има за поколения напред малки гущерчета.Как са ги спечелили-те си знаят,ама са много.Още много шаф.рантии могат да нахранят.Лошо може да стане,само ако Наследникът го хване страстта към хазарта-тогава вече парата е в опасност.
4
1
 
38
 
! Отговори
Бате Гойко преди 5 години
"Ние, Светлана Василева и Християн Гущеров, ще бъдем щастливи да споделиш с нас вълшебството, наречено любов, което царува в нашата приказка." - суйнгъри???
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно гледам някаква карикатура...
2
2
 
50
 
! Отговори
Уф, пак ядене. преди 5 години
Това дебелко момче не знае ли, че нЕ трябва да яде след 16ч.И какво работи? Явно съпругата не работи.Но КОЙ ги издържа?
1
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изглеждат много интелигентно. Имат антропология на фини интелектуалци-аристократи.ПП: Отивам в клoзета!