Движението "#Аз също" подхвана и Люк Бесон

Няколко жени се жалват от режисьора
11 юли 2018 09:55, Петя Славова
35
Движението "#Аз също" подхвана и Люк Бесон
Снимка: архив, Reuters

След като една актриса подаде жалба за изнасилване срещу Люк Бесон през май, няколко жени разказаха пред френски сайт, че режисьорът се е държал неподобаващо с тях и дори е посегнал на някои сексуално, съобщи АФП.

Бивша сътрудничка на Люк Бесон, отговаряща за кастинга, е подала оплакване в парижката прокуратура в началото на юли срещу поведение, което определя като "сексуална агресия", пише сайтът Медиапар. Тя описва "силно сексуализирана" работна атмосфера и "непристойни жестове и поведeние", пише БТА.

Още по темата

Няколко актриси са се свързали с италианската си колежка Азия Ардженто, която стана водеща фигура на движението #Аз също след изказването й на кинофестивала в Кан през май. Едната от тях е разказала пред Мадиапар за професионалните си срещи с Люк Бесон в хотелски стаи в началото на този век и как режисьорът се е нахвърлил върху нея.

През май 27-годишна актриса и манекенка подаде оплакване срещу Люк Бесон, че я е изнасилил в парижки хотел в средата на месеца. Той отрече обвиненията. Тя обясни, че от две години има интимни връзки с него, като се е чувствала притисната за това от професионална гледна точка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не им е купувал апартаменти и коли като нашия чалгарски осеменител Коко за извършените услуги така ще е.
25
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я американския съд да не се занимава с глупости, а направо да почне да разследва тия леки жени известни още като актриси за проституция и шантаж на известни личности.
24
3
 
9
 
! Отговори
УРВИТЕ преди 5 години
В НАСТАПЛЕНИЕ--НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ДА СЕ СТАНЕ НЕЩО КАТО АРТИСТКА,ТРЯБВА ДА СТАНЕ ПЪРВО АРТИСТКА В ЛЕГЛОТО--ВСИЧКИ АРТИСТКИ СА УРВИ--ЗА ПАРИ СА ГОТОВИ НА ВСИЧКО--ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С УРВОЛЯКА НА АМЕРИКА И ЕВРОПА...
23
1
 
13
 
! Отговори
666 преди 5 години
Оттук нататък сексът само пред трима нотаририуси и кино екип, които да заснемат и потвърдят, че сексът е с лично съгласие на двете или трите страни.
22
1
 
8
 
! Отговори
Нищо ново преди 5 години
Това е цената на славата.Питйде нашите фолк маймунки какво са преживяли :) хахах
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Въпросното движение е доста лицемерно. Когато техен член беше обвинен в сексуален тормоз, всички (барабар със СиЕнЕн) се вдигнаха да я притискат че той е невинен и тя преекспонира.
20
1
 
20
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
И мен така ме изнасилиха преди доста години. От работата две колежки ме извикаха след работно време под предлог че ще обсъждаме бизнес въпроси. Но като отидох там, те започнаха да ме малтретират сексуално като се разсъблякоха, започнаха да се целуват като накрая ми се нахвърлиха. После ми се губят часове, но колегите са ме търсили с полиция защото ме е нямало два дни. Ужас ви казвам. Та къде да пиша за това и да искам малко слава и едни 100 000 евра за сексуален тормоз?
19
1
 
4
 
! Отговори
младен преди 5 години
До Бен ГанИма време. Явно още си и удобен за нещо. Хубаво е да разбереш за какво точно и да продължиш да си и удобен че иначе....жална ти майка.
18
1
 
18
 
! Отговори
младен преди 5 години
Сега чакам нашите плеймейтки, актриси и хай-лайф кифли да почнат със същото.
17
1
 
8
 
! Отговори
младен преди 5 години
"сек_суален тормоз" - да си поискаш и да не ти пуснат!!!Тия дето подскачат за това подскачат - никой не ги е уважил.
16
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те Иран за това ги "репресират" ония разгащените със забрадките, за да не стане и при тях така. Следва срив на раждаемостта, взрив на чалгализацията, упадък на културата, а за капак - пристига Химериканския флот и налага демокрация, щото видиш ли, ***-фемино-лес.бийките на можели да колят и бесят.Ай няма нужда.
15
2
 
28
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
От сега нататък мъже искайте подпис, че сексът е бил по взаимно съгласие, за да не могат тези бабички от "#Аз също" или по-скоро "#Аз нищо" да се възползват и да ви съдят. Сори ама това е, е смешно. И какво? Изнасилвал я е 2 години? Във Франция има институции от преди тези 2 години и отпреди да се появи това "#Аз също". Я моля ви се! Тия станаха като глобалното затопляне. Ако не сте с нас сте против нас и ще ви съсипем!
14
1
 
27
 
! Отговори
леле преди 5 години
Тръгнала с *** напред да прави кариера а сега "се е чувствала притисната за това от професионална гледна точка."Бре,бре бреееееееееееееееее
13
1
 
3
 
! Отговори
жена ти преди 5 години
До Бен Ганкогато станеш известен и богат :)
12
7
 
10
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Аве не знаете кво е. В Берлин където основната работа е или за правителството или в НПО-та, фондацийки, галерии и институти и прочие нищо-правещи-места либерастията е коронясана. 50-годишна чичка дърт мъж идва в парка, разпъва хавлийката и почва се пече дибидюс, висят му карантиите пред децата. Там жена не смееш да я пипнеш бате, ще те побърка. То и па мъжете едни хубави високи, стегнати, поддържани, жените разплути (чужденките са хубави оначе) и те много обръщат и затова резбата с други мъже.
11
1
 
30
 
! Отговори
Дед Хасан преди 5 години
Когато си пробиват път към славата тези "дами" не се колебаят да минат през лоето и да е легло. После добиват смелост да се жалват от висотата на положението си. Никоя не е отказала и след това да се оплаче. Такива , които се оплакват след като са минали години трябва да бъдат съдени за възпрепятстване на правосъдие и укривателство на сексуално посегателство.
10
1
 
34
 
! Отговори
Джо преди 5 години
Значи имали 2 години връзка, ползвала го за да напредне професионално и сега изведнъж става сексуална агресия... Ти да видиш!
9
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие нищо не разбирате! Това жените го правим от грижа за вас, мъжете. Мъжът с пари и слава е нещастен! Рони сълзи във Ферарито всеки ден докато спи с някакви млади манекенки... трябва да му се вземат!
8
1
 
36
 
! Отговори
Урок преди 5 години
Следващият път Люк Бесон като спи с някоя от тези, да си изисква касов бон за доказателство, че е било по взаимно съгласие! ;)
7
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Затопли се климатът и змиите изпълзяха от дупките си.