На сухо: Гущерови без първа брачна нощ!

Светлана и Христиан искат три деца
24 юли 2018 14:03,
53
На сухо: Гущерови без първа брачна нощ!
Снимка: Love style

Светлана и Христиан Гущерови показаха уникалните си сватбени снимки с най-интересните моменти от тържеството в списание LOVE style.

В екслузивното интервю за изданието двамата разкриват какво точно се случи на партито. Те сключиха първо граждански брак на 1 юли в присъствието на кумовете си Милена Пилева и Николай Кънчев и най-близките роднини и приятели.

На 12 юли, когато младоженецът навърши 30 години, Гущерови събраха на тържество 100 гости в столичен хотел. Подготовката за сватбата е продължила месец и половина, а за сътворяването на тоалета на булката са били необходими два месеца.

Още по темата

"Винаги съм знаела с каква рокля искам да бъда на моята сватба – призна Светлана. – Обясних на Борче Ристовски какво искам и след два часа той ми изпрати скица. Всъщност това са два тоалета в един и долната част, която е от тюл, се маха. Роклята беше готова ден преди сватбата."

На самото тържество са спазени всички традиционни обичаи. Булката рита менчето, от което се разбира, че първото отроче ще е момиче. Това обаче не е съвпада с желанието на влюбените, тъй като те мечтаят за момче.

"Много сме щастливи с Христиан и си пожелаваме да остареем заедно и да имаме три деца. Не очаквах, че един подпис може да промени нещо, но съм се лъгала. Вече като омъжена жена се чувствам много по-отговорна и зряла", сподели булката.   

За първия танц младоженците избраха песента Love Me Like You Do от скандалната лента "50 нюанса сиво", защото това бил първият филм, който гледали заедно.

При чупенето на питката по-голямото парче остава в ръцете на Христиан, което определя кой ще командва вкъщи - той. По време на гражданския брак обаче Светлана успя да настъпи любимия си, така че въпросът с раздаването на команди у дома, остава спорен.

Единствената традиция, която всъщност младоженците не са спазили, е да спят отделно преди сватбата. Двамата били заедно, както и преди това. По тази причина първата им брачна нощ не се е състояла

Dnes.bg припомня, че на 13 януари 2015 г. Христиан Гущеров се ожени за фолк певицата Мария - точно на рождения й ден. Две години по-късно се заговори, че известната двойка вече не живее под един покрив. По-късно двамата се разведоха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
8
 
! Отговори
paparak преди 5 години
сега следват снимки на двойката по бански от медения месец
37
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошо Гущерови, лошо. Така се почва. Без първа брачна нощ, после без втора и накрая Светлана ражда гущерчета, ама от друг.
36
1
 
11
 
! Отговори
Гущер осеменител преди 5 години
Стана грешка на подготовката за първата брачна нощ. Бяхме пийнали, булката ме нагъзи, хвана вибр***тора и сега не мога да стоя седнал. Затова отложихме първата брачна нощ.
35
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а бе то и аз първа брачна нощ с този ш0пар няма да искам да имам
34
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гоуеми стеС гаранция е дупена!
33
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Към вътрешния му джоб ли посяга?
32
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато не ги видях на снимката имах сериозни проблеми с дишането.
31
0
 
34
 
! Отговори
уайзмен преди 5 години
Когато любовта е истинска, цветът на S-класата не е от значение!
30
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страхотно!Много съ радвам.
29
0
 
19
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Тя и мара ***.толевката разправяше, че го обужава крисИТу, ама явно само до Chanel -а. А той - красив,снажен,малко богат - идеал за светлиту.
28
0
 
22
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Тоз до всичките си жени мяза на случайно попаднал онан :)Бати и недоразумението :)))Да те шлайфат разни спиновъдки само заради на татю мангизите, а ти да си същевременно торба с продукти на метаболизма :)))
27
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЛОЗЕТНИЦИ!
26
0
 
37
 
! Отговори
Гоуеми сте преди 5 години
А Японското знаме на сутринта? Булката дупена ли е?
25
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малееее малееее.спирам да ям и да спя само ще ги мисля .че нямат първа брачна нощ!!!въй въй Ко ша правим ся!!!!!!!
24
7
 
23
 
! Отговори
Делчо Цървулов преди 5 години
Що за глупост е това " Ритнахме менчето и разбрахме , че е момиче " ? Настъпване , кумове, кумици, сигурно на сутринта са размахвали от чардака белия чаршаф с червеното петно хахахахаДобре , че спасих децата ми от тая тежка селяндурщина ще растат сред истински европейци, а не сред подобни изостанали неандерталци и техните овчарски традиции....да ритат менчето и да пият блага ракия. Хахах
23
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще се разплача!
22
0
 
45
 
! Отговори
Баба Меца преди 5 години
Майкато на Гущеров е лекар, но след развода той е останал да живее с онази карикатура дъртия Гущеров. Резултатът е плюскане, като прасе и леки жени на килограм.
21
10
 
8
 
! Отговори
179 преди 5 години
Християн Гущеров е отслабнал доста. Браво !
20
1
 
35
 
! Отговори
Парите преди 5 години
До 1Това е най вярно. Големи пари-има любов. Що не хване някой с 500 лева заплата.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да са живи и здрави :)