Моисей: Криско е използвач!

Певецът с остри коментари към колегата си
26 юли 2018 22:00, Eкип на Teenproblem
67
Моисей: Криско е използвач!
Снимка: Instagram

Участникът от първия сезон на X-factor, Моисей, е нарекъл Криско използвач в своя публикация във Facebook. Тя е от 3 юли. Моисей е качил снимка на чаша, на която е залепена хартийка с виц, който гласи: "Добрата майка не бие детето си. Тя му облича фланелка с Криско и другите деца го бият".

Приятели на Моисей са коментирали публикацията със следното: "И утре ще запишеш песен с него, ако ти предложи". Певецът е отвърнал с: "Ще се закопам сам, преди да приема, ахаххаха" и "Може да е някакъв хит-фактор във вашите очи, в моите си остава използвач". 
 
В музикалното предаване Моисей имаше дуетна половинка - Ангел, с който работиха за известно време и след края на шоуто. Двамата имаха хитове, продуцирани от компанията на Саня Армутлиева - Virginia Records. Дуетната на Ангел и Моисей с Криско, наречена"Кой ден станахме" беше едно от най-горещите и слушани парчета през лято 2012 г.  С рапъра те записаха и други известни песни като "Знаеш ли кой видях брат", като работиха и с друго известно дуо - Павел и Венци Венц.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още по темата: КрискоМоисейзвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 22 Напълно си прав! Сега тази твоя мисъл я отнеси към всички сфери на живота в Бг!
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комбинацията талантлив+умен+характер е много рядка.Тук не се харесват такива,може би затова не се задържат,ако се появят.Моето лично мнение е,че дори да не си особено разсъдлив,някак усещаш,ако не си нищо особено.И когато усещаш, че не си нищо особено,не си даваш особен зор да се усъвършенстваш.Знаеш,че така или иначе нямаш нужните потенциал и характер и няма да стигнеш далеч.След това започва безкрупулността и вредата, която такива нанасят на онези,които носят смисъл.
19
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дори онази предвзета папионка Георги Лозанов защитаваше чалгата и Азис. Какво да кажем за останалите, не толкова прилежни позьори?! Вие представяте ли си колко трябва да си *** всъщност, за да се опитваш да изглеждаш куул за най-плътната *** на обществото, когато са толкова високи (и толкова подценявани) залозите за цели поколения напред?
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2004-та някъде се още се удържаше положението. стенли, васил гюров и ревю, пиф, милена, и няколко други, които обаче не бяха особено последователни, не че нямаха талант. с идването на онази *** царя, сякаш абсолютно всичко в тази страна се бъгна завинаги. няма абсолютно нищо качествено или поне относително добро. нивото падна драстично във всяка една културна сфера, за да се стигне до момента, в който вече няма действителни културни институции. пълен и повсеместен разпад.
17
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А тук не става дума за модна тенденция - ставаше дума в първите 10 години. Чалгата отдавна е част от културата на тази страна. Тя е проникнала навсякъде, в абсолютно всичко. Този бълвоч, наричан музика, вече няма изкореняване. Който си мисли обратното, вече не е наивен, а просто пълен ***, също като онези, които допуснаха това да се случи. Дори 99% от т.нар. хип-хопа тук, е БУКВАЛНО чалга. За бога, даже Ъпсурт писаха за чалгаджии и чалгареят на моменти. Какво да кажем за останалите.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да, точно 50+ годишните са виновни, защото те са тези, които си траеха и те са тези, които имаха тогава и имат сега властови ресурси, а не направиха и не праят нищо. И не само това, ами и постоянно осмиват онези, които имат твърди и дългогодишни позиции. Всички поколения след тях са напълно обезсилени от тенденциите, които утвърдиха 50+ годишните, а всеки, който е наясно с нещата, знае, че веднъж създадена, една културна тенденция трудно се разрушава, защото става механизъм за идентификация на
15
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13Много си е точно изказването. Като се започне от разни "звезди" и инфлуенсъри от по-ранен етап като Слави и екипа му, които постоянно си припомнят какви бунтари били, каква музика слушали, колко интелегентни слушатели били и се стигне до всички онези, които се огънаха под предлог, че това се слуша и иначе не могат да правят пари в заведенията си, където именно отраснаха всички, които са днес на по трийсет-трийсет и нещо, в предаванията си, и т.н.
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе не сте съвсем прави - 2011-2014 се правиха добри поп и ар енд би парчета и у нас. Как от Опасно близки паднаха до Да, бебе и оная песен за Дивана само за няколко години не знам. Върнете музиката от 2011-2014!
13
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не бях чувал по тъпо изказване от това за 50+ годишните. Никой на никого никога не е пречил да слуша хубава музика и да твори такава. А тези дето са 40+? Ами тия дето са 30+??? Къде са? И те след 10-20 години ще викат че никой не им е правил хубава музика навремето...На някои хора все някой им е виновен.
12
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше някакъв момент през 90-те, когато нещата уж щяха да тръгнат в правилната посока, въпреки чалгата. Всичко оплеска поколението на 50+ годишните днес. Те са тези, които уж бяха израснали с най-великите музиканти, а не произведоха нищо дори от регионално значение. И отново те са тези, които създадоха пазар за всякакви ***. Те ще твърдят, че е имало търсене - нямаше такова нещо. Те просто създадоха един пазар на неграмотни слушатели без вкус, за да печелят от бездарието си.
11
7
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само в аграрна страна, пълна със с.еляндури, такова нещо като Криско може да се нарича певец. дори не може да говори правилно на собствения си език, а кво остава да пее. толкова е зле, че като го слушам, евровизия ми се струва пълна с гении.
10
2
 
31
 
! Отговори
Киро Скалата преди 5 години
Бих казал, че статията е интригантска.. тоя това казал, пък другия какво казал..
9
1
 
18
 
! Отговори
Мартин Лутър Кинг преди 5 години
Ай хев а дрийм
8
1
 
15
 
! Отговори
Благо Жизъса преди 5 години
Моисей рулз
7
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кой арменец не е?
6
9
 
6
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Кой е пък тоя!? ... И на мен Криско не ми дава да пея с него, де... :)
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
библейския мойсей също е бил толкова умен
4
0
 
20
 
! Отговори
Свети Мина преди 5 години
Ко..еуета вие сте друсани
3
0
 
33
 
! Отговори
Архангел Гаврийл преди 5 години
Холд май биър
2
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧАК СЕГА ЛИ ГО РАЗБРА ТОВА ПА ТОЯ!!!КРИСКО ПЕЕ САМО ЗА ПАРИ И ЗА ТОВА ОТКАЗА ДА ПЕЕ НА ЕДИН КОНЦЕРН НА БОЛЕН ЧОВЕК!КРИСКО НАЗНАЧЕН ОТ ХАЛВАТА ОТНОВО КАТО ***!!!КРИСКО Е НИКОЙ И НИКОЙ ЩЕ СИ ОСТАНЕ СЪЗДАНИЕ БЕЗ ГРАМ МОРАЛ!