Гери-Никол у нас вдигна БСП на "ура", в Париж... я арестуваха!

Тийнидолката и приятелка нарушили с танци обществения ред
Обновена: 28 юли 2018 16:45 | 28 юли 2018 12:29,
136
Гери-Никол у нас вдигна БСП на "ура", в Париж... я арестуваха!
Снимка: Daily Mail

Певицата Гери-Никол и нейна приятелка са били арестувани в Париж. Това твърди британският таблоид "Дейли мейл".

Историята е отпреди няколко дни, когато двете момичета решили да се позабавляват, изпълнявайки "туърк" танц пред Айфеловата кула. Така обаче те попречили на движението на колите.

 

The location doesn’t matter! #Part2 #Crazy #Girls #Paris 😂🇫🇷👭

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol) on

 

Така забавлението им донесло унизителни моменти малко по-късно, когато били арестувани заради нарушаване на обществения ред, пише таблоидът. Изданието припомня и че Гери-Никол е известна като състезател от българския X Factor.

Още по темата

На кадрите, публикувани в Daily Mail се вижда как момичетата се забавляват, правейки пози между колите на фона на Айфеловата кула.

Кадрите се появиха и в профила на певицата в Instagram с надпис на английски "Локацията няма значение".

Новината за ареста на Гери-Никол идва на фона на друг скандал около името й. Тийнидолката подпали партийна война между БСП и ГЕРБ. Социалистите първо съобщиха, че идолът на тийнейджърите ще участва в концерт за червените младежи преди събора на Бузлуджа днес. После от "Позитано" разказаха, цитирани в медиите, че певицата отказва, защото варненският кмет от ГЕРБ Иван Портних я заплашил, че ако пее за БСП, ще я отпише от концерта за празника на Варна на 15 август.

Самата Гери-Никол нарече това "фалшива новина" и вчера официално отрече с изявление във Facebook, че познава Портних.

В БСП обаче очевидно не са приели на сериозно изявлението й, защото не само че ще си поискат обратно вече платения хонорар от 3500 лева, но и обмислят да си търсят правата за нарушеното споразумение по съдебен път, пише "24 часа".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
22
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето затова се псуваме и се млати по улиците на България. В белите държави като стъпиш на криво веднага следва наказание. У нас Милиционерчетата само избиват комплекси.
56
19
 
18
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Но именно от думите и по новините останах с впечатление че тази девойка има нещо в главата въпреки крехката си възрастНа днешно време всеки има по нещо в главата. Я лимки или книги, въпросът е какво е положението и пред обществото. А Гери- Никол е пълна кифла, щом подкрепя такова малолетно недоразумение като Сузанита. За това трябва да ти е изпИлена моралната система!Пълен ***!
55
8
 
9
 
! Отговори
Dancing Stars преди 5 години
Я днес на Бузлуджа речи държаха и Стабилно *** и Еленка Йончева...двамата някога прекрасна двойка..бяха толкоз секси..Нима забравихте как на реалното Дансинг Старс Еленка мяташе гюбеци..белите и пухкави Кълкин се въртяха..чак прашките се видяха...а Стабилно на първия ред..се облизваше,лигите течаха,очички премрежени..Ето я ..Визията за България...Бог да пази България!
54
10
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Демократне се излагай,моля!Ако НАИСТИНА комунистите и "комунизъма",който така и не се състоя в милата ни родина ,са виновни за това падение на ценностите,като как така по тяхно врме такива изгзци бяха немислими?!Ако си прав,то тогава е щяло да бъде бъкано с такива!..А никой не си спомня дори за единични случаи!
53
8
 
7
 
! Отговори
Румен до 52 преди 5 години
Пич,първо си доста объркан с цифрите- в САЩ живеят около 330 милиона,у нас около 7 и второ системата на американската полицейщина и тотално следене са абсолютно непостижими нито за БКП нито за КПСС.
52
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** навремето се е излагал ама и с неговото поколение дето е оставил е страшно!!!
51
9
 
8
 
! Отговори
. преди 5 години
The location doesn`t matter за простототията!
50
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 51САЩ е 280 милиона. В България сме приблизително 6 милиона и от вчера по пътищата са загинали "само" 3-*** души! И така е почти всеки "божи" ден! За какво говорим!
49
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това са абсолютно грешни твърдения на Дейли мейл. Според друг официоз Дейли нюз същото лице не е танцувало "туерк" а се е опитвало да седне на Афеловата кула. Все пак "локацията няма значение" а какво по изправено и по кораво нещо от Айфеловата кула може да завладее подсъзнанието и "задния двор" на "българската гордост"
48
12
 
11
 
! Отговори
еди кой си преди 5 години
Докато вие, драги, пълните гушите на такива мърльовци, те ще правят каквото си искат, като нарушават не само обществения ред, но и си развяват г.-тата непочтително и подигравателно
47
8
 
7
 
! Отговори
до42 преди 5 години
Системата в Париж и навсякъде, където НЕ е имало БКП и КПСС работи.
46
8
 
8
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Иснитата е, че през последните 30 години ни управляват комунистите от БКП - ГЕРБ/БСП/ДПС/НДСВ/Атака/Патриоти. Затова стигнахме до тук така да се излагаме в чужбина.
45
11
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 5 години
Не е виновна демокрацаията, виновни са българите, че са деца на комунисти и не могат да разберат, че демокрацията е отговорност!
44
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и тука щяха да я арестуват и да я глобят ако го направеше това на Орлов мост, нищо че при нас където управляват комунистите системата не работи, ни ако го беше направила тука нямаше да може да пусне във фейсбук че дейли мейл е писал че са я арестувал и глобили че е играла туърк пред айфеловата кула в париж.
43
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щом е толкова смела защо не отиде да танцува негърски танци пред някоя джамия напр. в Саудитска Арабия. Щях да и кажа евала. А пред Айфеловата кула и баба знае
42
15
 
14
 
! Отговори
ДЕМОКРАТ преди 5 години
Основният проблем на България е, че през 45 годишното си управление на комунистите възпитаха едно развалено поколение което за последните 30 години не можа да възпита децата си в ценностите не демокрацията, ами си останаха комунисти и ни излагат по света.
41
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТАМ СИСТЕМАТА РАБОТИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ БУДОВСКА!
40
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При социализма по времето на Тодор Живков и 45 годишната руска окупация когато хората в Бълария ги държаха затворени като в коцлагер и не можеха да пътуват на Запад, децата на активните борци и политбюро редовно излизаха на Запад и игреха туърк в Рим, Париж, Берлин, Лондон и местните органи ги арестуваха, но вестниците тогава не пишеха за това защото нямаше демокрация и свобода на медиите.
39
8
 
7
 
! Отговори
ТОЧНО: преди 5 години
Това е наследството от 45 години управление на комунистите! И 30-ина след като БКП стана БСП.И абсурдът, който празнуват- 128(9) години от основаване на БСП?Учениците НЕ знаят какво беше 45г,УЧИТЕЛИТЕ се страхуват( вижте как поколения израснаха СЪС СТРАХ от БКП,ДС) , родителите- също!И тези "излюпили се" певци,певици си мислят,че ДЕМОКРАЦИЯТА е слободия и ПРОСТОТИЯ ;ДЕМОКРАЦИЯТА е отговорност! (мислели са,че в Париж ще кажат' ах, тези момичета,искаме ги тук: да бяха африканки,а то- от ЕС,но..
38
14
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Демократсмешко,въпросната е родена 1998 година,тоест ДЕСЕТ години след "управлението на комунистите"!!!Тая си е чиста проба дете на "Новото време"...Цветето на "Полъха на демокрацията"..