Джулиана Гани потвърди за развода, показа новото гадже

"Уморих се да бъда силната във връзката, искам да се чувствам ЖЕНА!"
1 авг 2018 19:27, Иванка Гъркова
57
Джулиана Гани потвърди за развода, показа новото гадже
Фейсбук
Джулиана Гани излиза с фитнес инструктор. След като в продължение на няколко дни миската пускаше намеци във Фейсбук за развода и новата й любов, тя не се стърпя и разкри кой е той. 
 
"За всички злобни коментари по наш адрес! Ликувайте", написа русокоската под нейна снимка с любимия Илиян Найденов. Той от своя страна също я отбеляза в няколко и обяви на всички, че това е "неговото момиче".
 
Най-вероятно двамата са се запознали във фитнес залата. Преди време Джулка заяви в един телевизионен формат, че спазва специален хранителен режим, а новото й гадже е специалист по здравословно хранене и изготвя такива. 
 
"Разменихме ролите... Увереност, къде е? Уморих се да бъда силната във връзката, искам да се чувствам ЖЕНА!", сподели носителката на титлата "Мис Силикон" в социалната мрежа, където сподели статия за това защо е добре да премахваме някои хора от живота си. 
 
Много от феновете на Джулиана Гани коментират ежедневните й постове за развода, който тя потвърди официално. Голяма част от тях споделят, че я подкрепят за новата й връзка, но има и такива, които коментират, че красавицата просто си прави евтин пиар. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
36
 
! Отговори
на снимката преди 5 години
Краставица и рапоНь.
41
0
 
38
 
! Отговори
ха ха хО преди 5 години
Искала да се чувства жена този пластмасов дзвер.
40
0
 
32
 
! Отговори
ганчо сладкара преди 5 години
,,ГЛЕЙ СЕА-ПОЧВАМЕ ДА СЕ ЖЕНИМ И ВЪВ ВТОРНИК И В ПЕТЪК-ЕЙ ПЕЧЕНЕ УФСЪ
39
0
 
35
 
! Отговори
ь преди 5 години
До ddddТова е защото няма как хем да нямаш мазнини (цел номер едно във фитнес залата), хем да имаш големи бомби, устни. Макар че и мозъка и нервната система от нерви и костната система заедно със зъбите се нуждаят от мазнини, за да функционират стабилно.
38
1
 
44
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
По ми изглежда като специалист по пиене на анаболи и стероиди :) Специалистите по здравословно хранене обикновено са слаби, а нямат вид на нацепена батка. А пък в лицето не мога да я позная вече. Те като почнат всички до една са напълно еднакви в лицата. Сега е като Моника Валериева. Пилят носовете, явно при един и същ доктор, хиалурон в устните и скулите и ботокс в челото и Воала! Еднакви като близначки :)))
37
2
 
35
 
! Отговори
Вуте преди 5 години
Убава двойка, пу, пу, да не им е уроки.
36
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава работа ама ..! Има една приказка, от трън на глог, от глог на смок, важи 100% за хората, който се развеждат с основанието че искат да се чувстват жена, мъж, секси и тн. Тази е мега *** квачка и освен евтини филъри и китайски силикон не съдържа много
35
1
 
44
 
! Отговори
dddd преди 5 години
Някои хора или не знаят какво е огледало или имат адски извратено чувство за естетика. В случая мирише от километри на пластмаса и пиян хирург. Жалко, че има хора да подражават.
34
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С предишнио повеке си приличаха,като брат и сестра беха.
33
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джулиана ГАНИ муахахахахахахаха,на Индира ГАНДИ братчедка но Индира Ганди за разлика от тая беше образована жена.Какви скочубри божкеее думи нямам.
32
3
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви устни! Ювелирна изработка!
31
2
 
39
 
! Отговори
AI преди 5 години
Има нещо фалшиво в тази дама.
30
1
 
46
 
! Отговори
извод преди 5 години
Фитнес инструкторите имат странна естетика.
29
1
 
38
 
! Отговори
муспи преди 5 години
До АнонименТова са два дивака, носят имена на бели, живеят в бели държави и трупат пари от бели гешефти. Никой и не посяга да ги удари, защото са под закрилата на бели закони, направени да работят срещу белите. В такъв случай природата ги поема на по ниско ниво в ада, - да кажем чума по половите органи.
28
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каква е тази? И българка ли е, че не се разбира от статията за какво става въпрос въобще.
27
0
 
52
 
! Отговори
Plastikfantastik преди 5 години
Чудно ми като си е ремонтирала носа за 234566 оът защо го photoshop- ва? Пластмасови неволи,том 3 .
26
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, к'во стАнА с доброто момиче?Свършиха парите, свърши и любовта?Кога ще спрат крокодилските сълзи?, със следващата чанта от кроки кожа?Не очаквах от нея, че иска по-големи сиси!? Може пък той да й се е наситил?
25
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стига вее, коя пък е тази!!!???ПП не съм чел текста
24
1
 
54
 
! Отговори
Голддига преди 5 години
Типичната използвачка, която показва новия още преди да се е разделила със стария. Това са модерните жени, които си гледат само интереса и удоволствието без да се интересуват от чувствата.
23
1
 
55
 
! Отговори
WTF преди 5 години
Човшко същество от мъжки пол и инопланетиянин, уау. Досиетата Х