Слуховете тръгнаха: Николета срещу Алисия във VIP Brother?

Двете са спрягани за участнички почти всеки сезон
32
Слуховете тръгнаха: Николета срещу Алисия във VIP Brother?
Снимка: Instagram

След като стана ясно, че ще има поредно издание на VIP Brother, започнаха вечните спекулации за участниците.

На първа линия отново са Николета Лозанова и Алисия, които се спрягат за съквартирантки всеки сезон.

Двете някога бяха интересни на публиката, защото разменяха мъжете си - Валери Божинов и Николай Михайлов. Божинов има деца и от фолкпевицата, и от плеймейтката, а Михайлов и в момента живее с Лозанова.

Коя ще бъде царицата, която ще решава всичко в къщата?

Водещите образи в реалитито ще бъдат на дамите, но дали ще се получи замисълът е отделен въпрос. Зрителите още си спомнят, че в сезона на любовта властваше омразата, а в главен герой се превърна шеф Петров.

Любопитен е казусът с Николета, която миналата година бе освободена от "Папараци" и всички очакваха да пристане на VIP Brother. Тя дори се закани, че ще се завърне в национален ефир още по-бляскава.

Е, година по-късно останаха заканите. Остава да видим дали пък не е успяла да се договори да бъде в ролята на водещ или коментатор.

Алисия пък през последните години не успява да извади хит и засега поддържа внимание повече с връзката си с Бирмата, като двамата се разделят и събират на няколко пъти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
14
 
! Отговори
Мастйки преди 5 години
Вземи едната,удари другата..
8
4
 
20
 
! Отговори
65 преди 5 години
На фона на Сузанитки,Джани Гали или как беше,Дара Дупара,ох ,и други актуални сега тия са цвете.Направо с средно магистърско образование
7
12
 
7
 
! Отговори
Мандинго преди 5 години
Това издание на вип брадър ще е много интересно.
6
1
 
15
 
! Отговори
65 преди 5 години
Ами ние какво ще правим сега ,а?Направо ни раздавайте пушките да ги пазим милите да не се избият.Гнусотий мръсни.Те не се и сещат една за друга,а вие само ги навирате в очите.
5
2
 
23
 
! Отговори
аз-ът преди 5 години
Плеймейтките така и не рабраха една проста житейска истина. ТЕ СЪЩО ОСТАРЯВАТ И ПРОВИСВАТ. А косматото дебело прасе с 2 санта пи.шок дето й се качва отгоре (мечо !), и което в повечето случай е наследило парите от баща си, му стига акъла, че както нея я е купило, така може да купи и някоя по-млада. Следваща реколта винаго ще има. А тя милата плеймейтка, вече наближаваща 40-така с едно (хеле па 2) деца на ръце... колкото и пластики да има... Вече не се котира. Жалка картинка.
4
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много ми липсва Кака Злата - Черната тъпня!А готвача наричащ себе си Шеф и за кашавар в психодиспансера не става!Ако ще ги вкарват тия ***,да вземат да пуснат и Гълъбовския фит Пацата и Чирпанския гей Пеню!кат ще е гарга,нека да е рошава!
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тук се четат коментарите!
2
2
 
29
 
! Отговори
no name преди 5 години
Ужаааст. Сега няма да спя от вълнение. ОМГ как ли ще дочакам до есента, за да разбера кои неземни, мега, гига, хипер звИзди ще обсипят ефира. Ах, потърпи сърце.....как ли ще се справя с тази агония.... това ще е най-трудния момент в живота ми....Сериозно - не познавам нормален човек, който да то гледа това "шоу"
1
2
 
29
 
! Отговори
Etien преди 5 години
Отивам до магазина. Някой иска ли нещо?