Дидо от D2 копае, жена му подновява гардероба му

Доротея Толева също с интерес към мъжки ризи и аксесоари
21 сеп 2018 12:49, Александър Попов
0
Дидо от D2 копае, жена му подновява гардероба му
Снимка: PR

Докато Дидо от D2 цепи дърва и прекопава градинки във във "Фермата", съпругата му Юлия се зае да подновява есенния му гардероб. Рокаджията се обясни в любов към жена си в шоуто и явно има защо. Моделката присъства на откриването на луксозен магазин за мъжки ризи в столичен мол и избра няколко, с които да изненада половинката си след завръщането му от фермерското приключение.

Екип на CNN и Bloomberg Turkey отрази модното събитие. Те пристигнаха от Истанбул и, часове преди откриването, се насладиха на столичните забележителности. Събитието на Tudors уважи самият турски посланик. Негово Превъзходителство Хасан Улусой разряза червената лента и разгледа последната колекция на бранда.

Любители на мъжката мода и известни наши красавици се събраха пред магазин за мъжки ризи и аксесоари, за да обновят есенния си гардероб. Гостите посрещна лично собственикът на марката Яшар Айайдън, който вече 20 години успешно развива бизнеса в повече от 230 магазина магазина в 17 държави по света.

Актрисата Доротея Толева също уважи събитието и с интерес разгледа продукцията.

За приповдигнатото настроение на гостите по традиция се погрижи прочутият миксолог Дарко Ангелески, президент на Македонската асоциация на барманите. Неговите коктейли наподобяващи "невинна" кутиика с пуканки, криеха сладко ядро от свежи горски плодове и водка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари