Гуинет Полтроу се омъжи за Брад Фалчък

Двамата имат по две деца от предишни бракове
Обновена: 30 сеп 2018 16:38 | 30 сеп 2018 16:06, Анисия Иванова
5
Гуинет Полтроу се омъжи за Брад Фалчък
Архив: Reuters

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък се ожениха в рамките на частна церемония в Лонг Айлънд, съобщи Контактмюзик.
Звездата от филма "Железният човек" се омъжи за приятеля си, продуцента Брад Фалчък в присъствието на членове на семействата им и приятели, сред които Робърт Дауни младши, Джери Зайнфелд, Стивън Спилбърг, Камерън Диас и съпругът й Бенджи Мадън.

Гуинет и Брад са заедно от 2014 г., след като се срещнаха на снимачната площадка на сериала "Клуб Веселие". Двамата имат по две деца от предишни бракове.

Актрисата едва в началото на годината сподели публично някои неща за Фалчък. "Дадох си сметка колко сложен може да бъде романтичният живот - каза тя през януари. - Не само защото открих мъжа, с когото искам да бъда до края на дните си, но и защото интимният живот направи възможно приемането на необичайни предизвикателства."

Полтроу, която беше омъжена за фронтмена на британската група "Колдплей" Крис Мартин, неотдавна призна, че няма да участва активно в планирането на бъдещата си сватба, тъй като е твърде заета. Когато тя и Крис сключили брак през 2003 г., нямало сватбено тържество, защото двамата решили да се оженят далеч от светлината на прожекторите. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
4
 
! Отговори
куратор-подканвач преди 5 години
Тоя Брад Фалчък трябва да е бил много закъсал ...
4
0
 
7
 
! Отговори
..... преди 5 години
Как да разбираме думите "интимният живот направи възможно приемането на необичайни предидвикателства". Някой по- запознат с живота на девойката, че да разясни? Знам, че препоръчваше и продаваше онлайн нефритени вагинални яйца за женското удоволствие. С препоръката, че били полезни за хормоналния баланс. Нещо, което лекарите отрекоха с обяснението, че най- много жените да си докарат някоя инфекция с тия яйца.
3
1
 
9
 
! Отговори
историкът преди 5 години
Бе да е жив Брад Пит та я издигна до статуса на холивудска звезда,та затова и направи толкова филми тя.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Покъртително *** коза, освен със тъпотията си и снобското си отношение към простосмъртните с друго не е известна.Вижте и интервютата и сами преценете.
1
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубава жена.