Тяло за показ: Розмари от VIP Brother

33-годишният модел впечатлява с визия и поведение
30 сеп 2018 11:40, Александър Попов
64
Тяло за показ: Розмари от VIP Brother
Снимка: Instagram

Розмари Тишер стана известна на широката аудитория заради участието си във VIP Brother. Тя определено внесе свежест сред сивотата на останалите "випове" с приятелско и непринудено поведение. Не се подвоуми дори да се сближи с гримьора Кулагин в момент, когато той е персона нон грата за останалите. Съзнавайки, че няма да извади дивиденти от това.

Говори с акцент, защото е живяла дълги години в Германия. Тя е от смесен брак – баща ѝ е германец, а майка ѝ – от Казанлък.

Розмари е на 33 години. Висока е 180 см и работи за модната агенция "Ивет фешън". Снимала е в Лондон, Дубай, Маями и Кейптаун. Участвала е в дефилета в седмицата на модата в Милано и в Берлин.

Тя обаче не се смята за типичен модел, защото няма типичната фигура, изглеждала по-женствена и обичала да яде от всичко.

Въпреки че жъне успехи на модната сцена, Розмари по образование е психолог.

Обича да прекарва свободното си време или сред природата, или с весела компания, а малките животинки могат да разтопят сърцето ѝ.

За външния си вид тя отделя едва 45 минути на ден, но както ще се убедите и от нашата галерия – явно са напълно достатъчни!

Като една истинска българка – любимите ѝ напитки са виното и ракията. Вижте я в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
5
 
! Отговори
jew до rambo1 №20 преди 5 години
и тях ги ражда жена , колко по-умни да са! после послеее, .... се усещат че са от онези 1.) дет' имат 160 милиардера по цял свят, 2.) дет' 46 г. си направиха държава на най-хубавото място близо до нафтата, като взеха земя от три държави насила, 3.) дет' имат десетки атомни бомби а са 1/5 по територия сравнени с българия, а германия нямат право на нито една! 4.) дет' федералния резерв на щатите е техен, 5.) дет' най-голямата фабрика за шлифоване на диаманти ... къде е ! . ... помисли ги тези не!
22
4
 
9
 
! Отговори
Социопат преди 5 години
До ХА-ХА-ХАСърби и гърци ли са ти идеала -хахахаха наистина.Бих предпочел Японци и Исландци за пример....
21
6
 
6
 
! Отговори
Бай Крум преди 5 години
Ако не ви харесва, Тес Холидей е за вашия изискан вкус!
20
1
 
7
 
! Отговори
джевиш до варг преди 5 години
а така! руски сайт, или американски! Нищо чудно и европейски! какво ми се прави,..... всички знаем как се става модел: първо се е/беш с богатите, после ти дват зелен светофар. харви уайнстийн.
19
11
 
16
 
! Отговори
varna преди 5 години
хубава и натурална! малко такива жени останаха!
18
13
 
3
 
! Отговори
Rambo1 преди 5 години
Супер е момичето какво искате от нея и какво като баща и е германец??В всяка нация има качествени хора вие като един мои братовчед Вилислав Василев тои пък мрази турци,роми и забележете евреи :))а лично тои не познава един евреин,евреите са най-умните хора на планетата а тои :).Аз му казвам брачед знаеш ли в Турция колко милиона българи има??Знаеш ли каква държава е Турция и каква е България колко НЕ корумпирана е Турция е каква е БЪлгария..евреите и англосаксонците са наи-умните хора на света!
17
3
 
7
 
! Отговори
Социопат преди 5 години
До ХА-ХА-ХА !И аз се чудя що сме толкова объркани:прабългари,траки,славяни,гърци,турци,румънци,роми,руснаци ,евреи...
16
6
 
16
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Посредствена хубост, чак пък тяло на седмицата да е...
15
9
 
13
 
! Отговори
Гларус преди 5 години
Имайки впредвид, че повечето дизайнери са гейове е идеална за модел -висока ,кльощава без цици.В леглото е по -добре да е по- ниска и да пълни шепите и да врътка позите с тая баскетболиска ще се оплете човек.
14
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Забелязвам, че сутиена й хлопа.
13
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кво има да показва тая дъска ?
12
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
11 Да наричаш човек меле е просто ужасно.
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тяло като на всяко момиче, което не му висят са идните, защото ялу мазничку преди чалготеките. Ама то си трябва ва мазничку, че иначе ще и с е протурка пръстите от щракане.щ на кючеците... Попада, са, дай... Щрска-рака... Брей то взе на чалга хит да се оформя. Шушана 2.
10
7
 
11
 
! Отговори
Антрополог преди 5 години
Мелезите са винаги хубави,а и казанлъшките рози са "голям пожар" :)
9
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо впечатляващо! Никаква харизма- съвсем обикновено красиво момиче.
8
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плоска като дъска.
7
4
 
32
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Сладичко си е момичето и най - важното НАТУРАЛНО! Ъпгредваните кошници да не би да са по-хубави? Сигурно е малко тъпичкa, щом се е пуснала в Бай Брадър, но който ще я консумира не очаквам да е някакъв извънземен гений!
6
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
истинската българка е с баща германец. накрая с тези разкрепостени мултикултурно мислещи жени всички ще сме "като" истински българи, и накрая никой няма да знае какво е истинското.
5
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симпатяга е.
4
29
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В лицето поне за мен е трагедия: грозен нос, дебели бузки, малки хлътнали очички, изпъкнали очни орбити... ако се разходя из майчиния й Казанлък има много голяма вероятност да срещна много по-хубави от нея.