Кейти Холмс може да загуби правата над дъщеря си

Това ще стане факт ако говори за сциентология
Обновена: 2 окт 2018 07:29 | 1 окт 2018 21:50, Иванка Гъркова
2
Кейти Холмс може да загуби правата над дъщеря си
Снимка: Reuters

Кейти Холмс нито веднъж не е била забелязана да се забърква в скандал. Актрисата не употребява наркотици и алкохол, но все пак рискува да загуби правата над дъщеря си. 

Всичко е заради сциентологията, смята нейната близка приятелка Лиа Римини, която също е била последователка на църквата, но я напуснала през 2013 г.
 
48-годишната актриса, известна с ролята на Кери в поредицата „Царят на квартала“, обвини сциентологията в сектанство в поредица от документални телевизионни серии.
 
По данни на изданието Palme Magazine, Лиа вярва, че нейната приятелка е подписала договор да не разгласява нищо от това което знае за сциентологията, покрай брака си с Том Круз и затова се страхува да разкаже каквото и да било.
 
„Кейти и Никол (Кидман) просто мълчат на тази тема. Смятам, че са ги заставили да подпишат някакви документи. Кейти ще мълчи, иначе може да я лишат от родителските права над дъщеря ѝ Сури“, откровено обяснявала Лиа пред изданието.
 
Холмс и Круз се разделиха през 2012 г. Смята се, че една от причините е именно увлечението на Том по сциентологията. Малко след развода актьорът все още общуваше с дъщеря си, но в един момент престана да поддържа всякакви контакти със Сури и майка ѝ.
 
Римини обяснява, че някога с Кейти са били много близки приятелки, но вече дори не пият кафе заедно. Според Лиа – причината е, че са забранили на бившата съпруга на Круз да разговаря с нея. По думите ѝ, сциентолозите държат живота на много хора в ръцете си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се кой нормален човек доброволно се отказва от свободата си и от здравия разум, за да се подчинява на разни балалайковци, които говорят нексвързани небивалици и обещават невъзможни неща....но ВИНАГИ искат пари и ВИНАГИ живеят вмного по-добре от своето стадо последователи.
1
0
 
17
 
! Отговори
MetalChurch преди 5 години
Всяка църква си има инквизиция.