Таблоиди питат: Бременна ли е Виктория Бекъм?

Източник до дизайнерката разкри, че тя чака пето дете
Обновена: 2 окт 2018 23:08 | 2 окт 2018 22:35, Иванка Гъркова
17
Таблоиди питат: Бременна ли е Виктория Бекъм?
Снимка: Архив, Reuters

Бременна ли е Виктория Бекъм? Този въпрос зададоха миналата седмица английските таблоиди, забравили, че по-рано говориха разпалено за нейния развод. Близък до фамилията, пожелал да остане анонимен, разкрива пред списание „OK“, че дизайнерката и нейният съпруг очакват петото си дете, но все още крият щастливата новина. 

44-годишната Виктория е събрала най-близките на вечеря, за да им съобщи, че с Дейвид Бекъм ще стават отново родители. Двамата имат трима сина и едно момиченце.
 
„Всички пиха шампанско, с изключение на Виктория. Със сълзи на очи Дейвид се изправи и сподели, че чакат пето дете“, допълва източникът. По думите му, бившата спайска вече знае пола на бебето, което означава, че тя е поне в четвъртия месец.
 
Семейство Бекъм все още не са потвърдили официално новината за новия наследник. Наскоро двойката отпразнува деветнадесет години от сватбата и се появи с децата на корицата на Vogue.
 
Миналия месец момичетата от „Spice Girls“ обявиха, че подготвят национално турне през 2019 г., но в него няма да вземе участие Виктория Бекъм. Тогава се заговори, че половинката на Дейвид се е скарала със своите колежки, но най-вероятно бременността ѝ е причината да откаже да се качи на една сцена с тях.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мда, Най -чудно ми е това измислено турне на спас-гърлите, че те какви музикални постижения имат , че да си струва да ги споделят със света 20 години по-късно.Да на мен ми навяват спомени, като ги пуснат по Радио 1 , ама то е защото тамън бях тръгнал по дискотеки него лято.
7
6
 
3
 
! Отговори
cky2kbg преди 5 години
Не не е бременна , просто мина 40 и е нормално да се освини малко. Пък и Бекъма я плющи по-малко
6
2
 
12
 
! Отговори
ГРУ преди 5 години
Нема кой друг да е бащата освен Роско Плевела. Той сега е загрял и е във върхова форма. Щатният осеменител на ЕС, бащата на нежния секс, титанът на дъртите фурни, неразрушимата бейби машина... Госпожа Бекъм хвана последния влак преди Брекзита. Иначе пак щеше да стане ама с виза, мито и акциз. И 20% ДДС.
5
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Еваларка, браво на Викито. Така го разбирам - като имаш средства правиш деца и ги гледаш, а не като нашите роми - футболен отбор и давай на издръжка от обществото.
4
2
 
10
 
! Отговори
Щъркелите грачат: преди 5 години
Ако има две чертииии, Плевнелиев е виновеееен.Чек,чек, шуър чек.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя въпрос не ми даде мира снощи до един часа. Сега ставам и мигом отново се закахървам. Преобърна ми се живота от загриженост по темата. Дали да не си направя едно рокадо в крачолите и да се свърши с тази мъка.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бременна е спокойно ДнеЗ.трИ даже знам от кой :;)От Гацо, той сам се похвали като хващахме каракуда на реката в село !
1
7
 
4
 
! Отговори
2-9-2018 преди 5 години
Коя е пък тази?