Дисни в чудене: Как да уволним Джони Деп?

Актьорът разкри интересни детайли за "Карибски пирати"
5 окт 2018 20:50, Ивета Иванова
7
Дисни в чудене: Как да уволним Джони Деп?
Снимка: Reuters

Превъплъщението на Джони Деп в капитан Джак Спароу в първия филм от поредицата "Карибски пирати" не е оставило директорите на продукцията очаровани. Те не са разбирали героя.

55-годишният актьор разкри пред списание GQ: "От "Дисни" ме мразеха. Чудеха се как да се отърват от мен, как да ме уволнят".

Шефовете са се питали неща като: "Какво не му е наред на капитан Джак Спароу?", "Какъв му е проблемът с ръцете?", "Пиян ли е?", "Гей ли е?", "Да не би да е умствено изостанал?" и т.н.

Джони Деп смята, че от "Дисни" е трябвало да знаят какво да очакват, когато са го наели за ролята и е настоявал, че те трябва да уважават неговите виждания, щом са му се доверили за изиграването на този образ. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: звездиджони деп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, Български интелигенти четящи днес.бг. Издателска компания като Дисни ли заключихте, че се управлява от режисьори?! Всеки ден четейки коментарите тук, се убеждавам, че сме изключително *** народ. :)
6
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А може би всички тия идеи са верни нямам предвид Джони Деп а героя му както са го измислили от Дисни.Прилилича точно на *** гей а за проблем с ръцете те като при всеки гей са пъхнати в задния джоб.Което ме кара да си мисля какво ли прави екипа на Дисни докато измисля такива герои явно нещо много малоумно което се прави с ръце и е сеързано с *** кекс не искам даже да си мисля конкретно какво.
5
0
 
13
 
! Отговори
Пълен асортимент преди 5 години
И в тая дребна "новина" е виден пълния блясък на родните медийни работници, а извинете то и така не иде да го наречем туй...То словореда ли, то думите ли .. то "директорите" ли, което и да гледа човек все да им се чуди на грамотността - и в конкретен и в общ смисъл.Много се е всиганила медийната среда, а най ужасното е че туй дето произвежда такива текстчета сигурно и журналист се нарича пред хората...
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
директорите не се ли наричаха режисьори? :D
3
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Героя е велик Джак Спароу,а статията е нещо май изтубено в превода
2
0
 
32
 
! Отговори
Батко преди 5 години
Ивета какво си написала? Поне пари дадоха ли ти? 5 лева?
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много лесно казва се сиииктир гит.