Ретроградната Венера преосмисля връзките. Как?

Съвет: Всякакви важни решения трябва да почакат!
5 окт 2018 18:38, Иванка Гъркова
1
Ретроградната Венера преосмисля връзките. Как?
Pixabay

Няколко пъти годишно определена планета попада в своята ретроградна фаза. Това се отразява по-скоро негативно на знаците от зодиака. Сега е ред на Венера.  

От 05 октомври до 6 ноември ще бъде ретроградният период на Венера. До 31 октомври той е в знака Скорпион, а след това ще попадне във Везни. 
 
Ретроградната Венера кара хората да докажат чувствата си и обмислят сериозно своята връзка. Астролозите съветват през този период да не се обвързват или женят, защото ще срещнат много перипетии. Всякакви важни решения трябва да почакат. 
 
Ето как ретроградната планета ще се отрази на отделните зодии: 
 
Овен (21 март - 19 април)
 
Трябва да се справите с токсичните хора, които ви използват и карат да се чувствате зле. Ако имате неуспешна връзка, помислете кои са причините за раздялата и опитайте да излекувате старите рани, за да може да започнете отначало. Поговорете с бившето си гадже, ако нещата между вас са останали недоизказани. 
 
В случай, че имате връзка, помислете какво може да направите, за да бъде тя по-успешна. Ако романтиката при вас отдавна си е отишла, направете нещо, с които да разнобразите скучните вечери. 
 
Телец (20 април - 20 май)
 
Ако обмисляте да започнете нещо ново и голямо като проект, изчакайте да свърши ретроградният период на Венера. Ако го направите, това ще се отрази на вашия шести (на здравето) и седми дом (на партньoрството). Поемането на твърде много задължения няма да ви се отрази добре. Има риск от конфликти с колегите и разклащане на интимните взаимоотношения. 
 
Телците се нуждаят от повече почивка и време за себе си, защото прекалено много се раздават за другите и това им вреди. Най-добре е да си направят ваканция с най-близките и забравят за работа поне за седмица. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
РетроФенера преди 5 години
С две думи ще ви свършат парите и кифлата, с която ходите, ще ви зареже.