Тина Търнър в книгата си: Мъжът ми стана мой донор!

Преди 2 г. бъбреците на певицата едва работели
7 окт 2018 12:52,
10
Тина Търнър в книгата си: Мъжът ми стана мой донор!
Снимкa: Reuters, архив

Световноизвестната американска певица Тина Търнър разкрива в автобиографичната си книга, която предстои да излезе, че съпругът й станал донор на присадения й бъбрeк, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Седемдесет и осем годишната звезда доверява, че отдавна имала проблем с бъбреците и към 2016 година те работели с 20% от капацитета им. Положението ставало все по-сериозно и се налагала трансплантация.

"Тогава моят съпруг Ервин Бах ме изненада, като ми заяви, че желае да ми дари един от бъбреците си", пише Търнър.

"Бях шокирана от това невероятно благородно негово предложение".

Тина Търнър сключи брак с немския музикален продуцент Ервин Бах през 2013 година. Преди това те имаха дългогодишна връзка.

Признанието за това как на певицата е бил присаден бъбрeк, дарен от съпруга й, е публикувано в автобиографията й "Тина Търнър:Моята любовна история", откъси от които бяха публикувани предварително от издателство "Пенгуин букс". В книгата певицата насърчава хората да даряват своите органи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В книгата певицата насърчава хората да даряват своите органи.-----------Нищо не й е дарил, той е много по-млад от нея. Всичко е чиста пропаганда."В книгата певицата насърчава хората да даряват своите органи."Органите не са за даряване, т'ва да не са излишни вещи.
8
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да и точно неговият бъбрек е съвместим, измишльотини на забравени известни, за да се сетим пак за тях. И не разбирам как така са я изпуснали, да се стигне до тук, като тя самата преди време казваше, че всеки месец си прави профилактични прегледи.
7
2
 
7
 
! Отговори
Помня преди 5 години
Имаше много тежък момент в кариерата си когато беше през 80те в България за съвсем малки хонорари. За петте песни за Новогодишната програма/снимана в зала Фестивална/получи 5хиляди долара.След две-три години кариерата и дръпна рязко нагоре.
6
1
 
4
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Съпруг...
5
4
 
9
 
! Отговори
Пет преди 5 години
Този и къпруг я обича истински! Той е много по млад от нея. Живеят край цюрихското езеро. Но да иска сам да и дари бъбрек е наистина героизъм.! А тя има страхотен глас и го заслужава..изстрадала от изпалзване и изнудване от първия си мр.ъс.ник. Защо само продължава да му носи Фамилното име?! Онзи не го заслужава този жест. Тя е известна и само като Тина!както и Мадона.
4
2
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 5 години
Неповторима !И дуетите и са добри.
3
2
 
20
 
! Отговори
чурулик преди 5 години
Голяма певица,голямо нещо,много я харесвам!
2
1
 
20
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Помислих че онзи китариста дето я биеше на легане и на ставане и е дарил бъбрек.А той бил друг. Инак и Тина и Шарл Азнавур и Кабаие са страхотни певци и ги знае целия свят .Да е жива и здрава.
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това си е геройство от страна на мъжа и,явно я е обичал истински.Обожавам Тина Търнър,тя има доста трагична съдба в първата половина от живота си,била е пребивана от съпруга си.