Тейлър Суифт – победителката на Американските музикални награди

Посланието й на сцената обаче излезе извън рамките на музиката
10 окт 2018 20:07,
4

Поп-певицата Тейлър Суифт е големият победител на Американските музикални награди. Те бяха раздадени снощи в Лос Анджелис на церемония, в която отново редом до шоуто застана и политиката.

Изпълнител на годината за четвърти път - Тейлър Суифт влезе в историята, като стана най-награждаваната жена с това отличие. 28-годишната американка грабна и наградите за най-добра поп-изпълнителка, най-добро турне и най-добър поп-албум, съобщава Bulgaria ON AIR.

Посланието й от сцената обаче излезе извън рамките на музиката. Часове по-рано Тейлър Суифт предизвика буря в Съединените щати, изразявайки за първи път политическа позиция.

В неделя една от най-популярните изпълнителки отвъд Океана заяви, че ще гласува за кандидатите демократи от родния си щат. Оттогава е регистриран скок в регистрациите за предстоящите избори, особено сред младите гласоподаватели.

След едногодишна пауза, рапърката Карди Би се завърна на сцената с три награди. Наградата за най-добър млад артист спечели кубинката Камила Кабейо, а тази за най-добър поп-рок изпълнител – Пост Малоун.

Отличието за кънтри музикант пък за 13 път отиде при вечната Кери Ъндърууд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде и тази е феминистка. Как не е обвинила още някого в сексуални домогателства нямам идея... И нейни песни няма да слушаме значи. Както и на Мадона и още няколко други.
2
7
 
7
 
! Отговори
ikona преди 5 години
Аз пък не познавам един човек дето да слуша Тейлър Суифт или Джъстин Бийбър. То май само в щатите си ги слушат техните тийнейджъри.
1
2
 
13
 
! Отговори
Другата гледна точка преди 5 години
А защо я упреквате жената?Просто има и заявява открито своята политическа позиция!