Ричи остана без Розмари, Кали с желание да го бие

Фолкпевицата му изкрещя в лицето: "Ти си супер жалък!"
23 окт 2018 10:45, Александър Попов
61
Ричи остана без Розмари, Кали с желание да го бие
Кадър: Нова тв

Манекенката Розмари напусна къщата на VIP Brother, след като не успя да се пребори за зрителския вот с другите двама номинирани - Петко и Стефан.

На излизане тя сподели, че е благодарна на Ваня и харесва Ричард, защото е добър и е загрижен за семейството си.

Моделът даде щита на Ваня, а не на Ричи, защото: "Трябва да е мъж и да се справя сам".

По-рано в шоуто Розамари трябваше да отговаря на въпроси на съквартирантите и основно питанията бяха за нейния годеник. Тя призна, че преди да влезе в шоуто е имала проблеми във връзката си и затова се случила закачката между нея и фитнес инструктора.

Ричард продължава да бъде в центъра на вниманието след изцепките и отношението си към Розмари. Една от коментаторките - Кали, пък заяви, че е готова да влезе в къщата и да му "шибне една в лицето".

Нейното желание беше удовлетворено и тя нахлу вътре. Кали беше видимо бясна и заяви в лицето на Ричи, че е "супер жалък" и няма никакво възпитание.

Ричи пък беше като гръмнат от неочакваната атака. По-рано той изпадна в амок и от песента на съквартирантите, осъзнавайки, че всички ще го подиграват след шоуто.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: РичардVIP BrotherРозмари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И този и онази Кали, която се прави на много принципна, ама е с един тон мъже и деца от тях /мъжете използвани и зарязвани/ и всички в това шоу са пълни сл.абоум.ници. Щом Кали изразява настройките на обществото лошо. Щом обществото се занимава с такива като тоя Ричи също. Дребнави селски е.бав.ки въобще.
4
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако имаше малко акъл пак щеше да даде щита на Ричард, за да не могат да го пипнат и да се номинират тези уж "близки приятели". Щяха да се изпокарат. Колкото до Кали, това беше един абсолютен абсурд - присмял се хърбел на шърбел. Тя тръгнала да определя какъв да бъде Ричард и как да се държи - три деца от трима различни мъже, у руспия и половина. Хайде, моля ти се.
3
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това предаване е за клозета!
2
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно добро предаване за затъпяване на цялата нация. Защото очевидно чалгата не ни стига и ни наливат още простотия от тв и интернет.
1
1
 
80
 
! Отговори
Гичо преди 5 години
Тоя мадански *** е дъното. Това е най-слабия сезон на ББ - супер скучни, *** и безинтересни участници. Пълен минус!