Брад иска нормален семеен живот, не ще известна половинка

Било изключено той отново да се обвърже с някоя знаменитост
Обновена: 28 окт 2018 18:24 | 28 окт 2018 17:38,
22
Брад иска нормален семеен живот, не ще известна половинка
Снимка: Архив, Reuters

Актьорът Брад Пит, след като свърза за известно време живота си с двете актриси Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, нямал намерение отново да търси знаменитост за бъдеща любовна връзка, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

Петдесет и четири годишният Пит обяви през 2016 година, че се развежда с Анджелина Джоли.

Той отново е започнал да излиза на срещи, но този път възнамерявал да не повтаря предишни грешки и да търси сродна душа извън холивудските среди. Според приятелите на Брад било изключено той отново да се обвърже романтично с някоя супер знаменитост. Понастоящем актьорът съсредоточавал грижите върху децата си и те били най-важният му приоритет.

А ако някога решал отново да застане пред олтара, бъдещата му булка трябвало да го върне "към нормалния семеен живот", извън светлините на прожекторите.

Приятелите на Брад припомнят, че той произхожда от обикновено семейство, привързано към традиционните ценности. Той е много близък със своите родители, Джейн и Бил. И брат му и сестра му са задомени и си имат семейства. Пит ще се стреми по някакъв начин да им заприлича.

Актьорът си призна наскоро, че е загърбил алкохола и пушенето на марихуана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
31
 
! Отговори
Тати и мама преди 5 години
Родителите не трябва да се месят на младите. Оттам идва проблема, че се месят в семейството им. Коя жена иска свЕкърви В къщии да й подриват авторитета.
15
0
 
33
 
! Отговори
,.,., преди 5 години
Когато двама егоцентрици сключат брак,всичко е ОК в началото защото виждат себе си отсреща,и се възхищават, но такъв съюз е обречен особено когато имат еднаква професия и си съперничат за слава.
14
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Брад иска нормален семеен живот, не ще известна половинка----------------------------------------------------------------------------------Решението е много просто .. не се жени въобще... живей си с някоя без брак и като съжителство стане нетърпимо и отношенията не може да се оправят - всеки по своя път. Брака убива !
13
4
 
38
 
! Отговори
Гого преди 5 години
Малко мъже оценяват свободата, останалите без жена до тях, която да ги дои не могат!
12
1
 
31
 
! Отговори
Ра$$$ово Ломско преди 5 години
До Питър 6 .......линчуването на чернокожитова много ми хареса, брат! Време е и ние тука да го приложим!!
11
3
 
42
 
! Отговори
ѝ преди 5 години
Нормалния семеен живот е скука брат ми, ще ти омръзне и ще се пропиеш.
10
1
 
41
 
! Отговори
т преди 5 години
До *** механизмътМъжете се хващат само с такива жени, какво се оплаквате, не ви ли е неудобно, като се появи съвсем различна жена гледате като умопомрачени и се втурвате отново към клишето. Айде сиктир.
9
13
 
39
 
! Отговори
Прост механизмът преди 5 години
Който си мисли, че жените имат някакви особени чувства към мъжете жестоко се лъже.... Механизмът им е такъв, да си правят кефа известно време с макарите му, той да киха парички, тя да се фука пред приятелки къв е що е, къде ходили, що правили....
8
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че да ме вземе мен..
7
1
 
50
 
! Отговори
БАШ майстора преди 5 години
универсален актиор пасва на всяка роля перфектно но и той един обикновен човек като всички нас и със сигурност му се иска да живее с по нормални неща
6
11
 
64
 
! Отговори
Име преди 5 години
жените са истински романтични във връзката си с мъжете само по приказките на братя грим, холивудските филми, рисуваните филми на дисни и докато не родят едно дете. след това с мъжа е свършено.
5
19
 
47
 
! Отговори
Питър преди 5 години
За кои точно традиционни ценности на обикновените бели американци говорим тук - църквата в неделя, шопинга, посещенията в пъб, тъпченето в Макдоналдс, пушенето и пиенето по цял ден, линчуването и преследването на чернокожи, избиването на индианци? Толкова много са, че трябва да се уточни
4
0
 
62
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Ми.... то това важи и за него, и той е знаменитост, ако жената каже че не ще знаменитост, кво ще правят. Направо го мисля сега човека!!
3
6
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нормални жени вече, по срещи ще види само техният демо режим. Но демо версията изтича много скоро след сватбата, по-добре да си наеме някоя.
2
12
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един от любимите ми актьори. Добре, че се отърва от онази лудата
1
5
 
79
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
брат давам ти моята нормална не известна половинка да си живеете заедно ти ми дай една от твоите става ли?