Мис България '15 се сгоди за бившия на Елен Колева

Марина получила уникално предложение за брак
29 окт 2018 22:45, Александър Попов
50
Мис България '15 се сгоди за бившия на Елен Колева
Instagram

Мис България 2015 Марина Войкова се готви да мине под олтара. През последните месеци тя неколкократно споделяше в социалните мрежи снимки с бизнесмена Давид Бонев и обясняваше на последователите си колко много го обича. 

Бонев пък нашумя с връзката си с актрисата Елен Колева, която обаче приключи за по-малко от година.
 
Войкова прие романтичното предложение на Давид за брак на плажа в Пукет, Тайланд. С огнени букви, разположени на пясъка, Бонев бе изписал Will You Marry Me (Ще се омъжиш ли за мен?), а кадри от специалната вечер бяха споделени от миската.
 
„На най-прекрасното място, с най-страхотния мъж, направил ми най-блестящото и приказно предложение... благодаря на Вселената, че ме запозна с теб, любов. Хармонията ми с теб е необятна като безкраен хоризонт“, написа Мис България.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 18Нея това сега не я интересува.Но ако е умна, ще наеме солидни адвокати, за да съставят железен предбрачен договор.
24
1
 
8
 
! Отговори
Перушан преди 5 години
Портфейлът му необятен ли е?
23
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Money, money, moneyMust be funnyIn the rich man's worldMoney, money, moneyAlways sunnyIn the rich man's world.________ABBA
22
0
 
22
 
! Отговори
Край преди 5 години
И това от коя сладникава холивудска боза го видя "бизнесмена". Давам им 2години после ще има размазан грим и сополи по някоя жълта медия.
21
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това момче Дейвид по принцип няма нищо общо с бизнес, нито има нещо общо с мацката! И двете неща са релевантни за баща му!
20
1
 
19
 
! Отговори
sgdsg преди 5 години
Обърках се от заглавието - мислех че е Сашо майонезата
19
0
 
45
 
! Отговори
Един преди 5 години
Поредната, която въпреки силното си желание, не успя да се влюби в кофражист.
18
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само не разбрахме, миската е реално любовница на свекъра или?!
17
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това момиче да помисли много добре преди да подпише документа! Моме, мисли добре! Не всичко е пари! Ще ти почернят живота тези! Питай си любимия дали познава баба си, дали познава първите си братовчеди! Даже не говорим за еврейските, а за българските! Питай го колко майки има твоят любим и защо са се сменили! Всичко добре проучи! С този човек ще минат младините ти и дали ще можеш да продължиш напред след като те изхвърли след някоя друга година!
16
0
 
34
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Ей туй е бизнесмен. Дава големи заплати по 800 лв. и му остават за миска. Браво.
15
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия миски много поетични бре! А пък бизнесмените много англоговорящи го раздават!Щеше да е забавно, ако не беше трагично.
14
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До кога? До кога? До лога фалирари банкери, източили пари от хазната с банките си ще им се разрешава да създават кредитни институции?! До кога вмсесто да плащат, ще ни се набиват с откраднатите пари в очите ни?! Днес бг, преди да създавате героичен образ на някого, поне малко проверете инфото, Клюкарник! Тоя бил бизнесмен.
13
1
 
37
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Миската гледа да се продаде скъпо докато все още има какво да продаваНякой ще ми обясни ли каква е разликата между п.роститутка и тая.И двете се продават за пари.
12
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще стане снаха на тъша еврейка, както и на тъст с фалирала банка, фалирал Плама, Фалирал Радомирския стоманолеарен, да не продължавам...
11
0
 
49
 
! Отговори
Киро Кардана преди 5 години
И нека всички дружно да преместим!!!
10
0
 
32
 
! Отговори
ined преди 5 години
Бившия на Елен не беше ли Майонезата?
9
0
 
16
 
! Отговори
??? преди 5 години
кой беше тоя бизнесмен, оня с майонезата ли?ако е той, тоя е луд. да му мисли миската какво я чака
8
2
 
30
 
! Отговори
Вълнаро преди 5 години
Хармонията с банковата му сметка изглежда още по-необятна, ама карай... Даже не е красива, каква мис какви пет лева.. Сбъркана работа..
7
2
 
18
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
Някой да и каже на тая , че мъжете така говорят за да не им отказват жените когато си искат и да бъдат малко по-енергични и по дащни като правят ...кекс . Като си получат това което искат, мъжете започват да се оглеждат за нещо чуждо. Бракът се случва ЕДИНСТВЕНО ако жената е хитра или бебето вече е станало , а мъжа се почувства отговорен . Или пък ако му е омръзнал безразборния се....кс и търси кой вечер да му прави .... мусака и да му носи бирата докато гледа мач.
6
0
 
34
 
! Отговори
Tiger преди 5 години
След по-малко от година Вселената ще и покаже реалноста - а тя е, че въпросният човек се интересува единствено от нейното тяло. Вместо да си намери някое скромно момче, което да я обича и уважава, тя ще бъде поредния употребен ***. Незнам за вас, но мен ме е жал за такива жени, защото те са жертви.