Наско Колев спечели VIP Brother, рапърът отвя уж известните

На финала певецът надделя над Папи Ханс
72
Наско Колев спечели VIP Brother, рапърът отвя уж известните
Снимка: VIP Brother

Изненадващо или не - тазгодишният победител във VIP Brother стана Наско Колев. Рапърът влезе в шоуто на известните единствено заради аферата си с Мария Илиева, но за нещастие на уж по-известните ги надигра.

Той не заложи на самохвалство с постиженията си под юргана с Илиева, а заради неговото мълчание бе определен за скучен от мнозина. И му предричаха бърза раздяла със съквартирантите.

Впоследствие се сближи с Папи Ханс и Стефан, а тяхната групичка получи прякора "Светата Троица".

Именно тримата влязоха в призовата тройка. От борещите се за званието "Любима звезда на България" петима души, първи напуснаха Божана, а след нея я последва и Петко.

Кулинарката сподели, че от риалити предаванията се помнят другите участници, а не победителите.

На раздяла, Петко заложи на тактиката "Всички ми харесват", но все пак заяви, че ще стиска палци на Папи.

С бронзовия медал се окичи Стефан. Мъжът на Гала каза, че и двамата финалисти заслужават да спечелят, но според него Наско повече се нуждае от това и заложи на него.

В студиото рапърът получи подкрепата на повечето от бившите си съквартиранти, а защитата му пред публиката пое Тото от "Скандау".

В крайна сметка големият победител стана Наско, като за него са гласували 60.1% от зрителите. Констнтин се класира на второ място и на излизане сподели, че се радва за Наско и че той заслужава тази победа.

Къщата в Нови хан обаче няма да остане дълго празна - в понеделник започва Big Brother: Most Wanted.

Сред спряганите за нови участници са Жени Калканджиева, Русата Златка, Благо Георгиев, Станимир Гъмов, фолкпевицата Емануела. Според наша информация, в последния момент е пропаднало участието на Миглена Каканашева-Мегз.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
2
 
! Отговори
Дони преди 5 години
Мария Илиева и тук явно му помогна. Не мога да повярвам, че това мякащо човече с труден словоред спечели подобно предаване. После искаме държавата ни да се оправи, еми няма как да стане след като такива са ни виповете и такива хора печелят подобни предавания. Опитват се да му вдигнат кариерата на този малкият, ама да видим до кога ще го юркат.
59
0
 
4
 
! Отговори
Троя преди 5 години
ВИП- Всички Извънредно Прости
58
0
 
6
 
! Отговори
ха ха Хо преди 5 години
Ко туй нящо Наско Колев,ба....
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а някой лев дадоха ли му, не разбрах ? друг път размятват чекове.......... а иначе ПАПИ ХАНС !!!!!!!!!!!!!
56
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предстои наш Наско да обиколи предаванията на нова тв и вероятно ще беседва с водещите .За този труден за изтърпяване момент,препоръчваме - преводач,направление за невролог,успокоителни,вода и суха храна за 24 часа и пижама за по-сънливите.
55
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ооо , стига сте мрънкали ! Нагласено , просташко ..и т.н Ами като не ви харесва , не го гледайте / то пък друго има ли какво да се гледа по нашите тв / Аз гледах само финала и съжалявам ,че съм пропуснал останалите епизоди .От това , което видях , останах с впечатление , че шоуто е било забавно . Колкото до победителя , щом съквартирантите го подкрепиха , значи си е заслужило момчето .
54
10
 
22
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Добре,че Атанас се сближи с Папи и Стефан,иначе тоталната му липса на контакт и *** реч,щяха да му попречат да стигне финала.Момчето има интересен прочит на поговорката "Бързай бавно".Докато ежедневно изслушваше Стефан ,за това,как се гледат пчели и се запознаваше с рецептите за кекс на Папи,мамин Наско бавно и полека си проправяше път до финала.Другото важно нещо от характеристиката на победителите в шоуто е спането до късно,т.е. по-малко контакти - по-малко проблеми.
53
2
 
29
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Речникът на родните ни "випове"- "Cool,OKey,Братле,Не е Cool Не е Okey Братле"..
52
14
 
17
 
! Отговори
Стан преди 5 години
Очевидно автора не е запознат кой е Атанас Колев и каква е популярността му. Всъщност именно той беше фаворита още в началото по простата причина, че песните му се гледат от над 4 млн. потребители. Кой от останалите беше истинска звезда в момента. Папи Ханс с две песни, баба Ваня или Лора, която от доста време я няма никаква в музикалния бизнес, Стефан на Гала, грозна плеймейтка и т.н.
51
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Честита победа на Наско напълно заслужена и още много успехи от тук нататък
50
8
 
17
 
! Отговори
Златена преди 5 години
Честита победа на Наско напълно заслужена.А онзи невъзпитан самовлюбен психопат руснак Валентин Кулагин да вземе да се скрие някъде ще дразни нормалните българи
49
4
 
14
 
! Отговори
Братя преди 5 години
Две неща опростачват най-много нацията ни- жълтините на днеса и брадъра!!! Едно и също дават/пишат и двете!
48
2
 
3
 
! Отговори
Братя преди 5 години
До 44,Гошко къде забрави най-старите и най-дълго парламентарно предтсавените партии диписи и бисипи?!? От 90та година са в парламента!!!
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИванНаско е участник от ЕХ- фактор.
46
4
 
6
 
! Отговори
моля! преди 5 години
До Гошо 44Човек, който чете Днеса, пише в Днеса (запазено място на партийни *** и чиновници) да не ми изнася проповеди кое е безмислено и кое води до затъпяване!
45
1
 
1
 
! Отговори
Деляна преди 5 години
До Анкетатада
44
5
 
12
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Хаха кой е Наско забравих че е вътре. Просто заради това че не се показва не търпи негативи. Всеки политик почти му пада популярноста само защото е на власт. Familiarity breeds contempt...Това е познат ефект в историята на ББ. Ако искаш да спечелиш парите просто мълчиш и си горе долу харен. Тва което повече ме дразни че чучелото на Гала взе бронз. Това манипулаторче само щото е на Гала не сме длъжни да го харесваме, ама му го дадоха да не му се срине егото и това на Гала, нали са нашши хора
43
28
 
18
 
! Отговори
Анкетата преди 5 години
Според вас Наско ли заслужаваше най-много да стане победител?Да +Не -
42
5
 
28
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Малко неща са по-безсмислени от гледането на подобни предавания. Не си го причинявайте, така и така за 29 години сте затъпели и сте се опростачили до краен предел. Като имате толкова свободно време вечер, прочетете една книга, учете чужд език, спортувайте, обърнете внимание на близките си. Храна менте, дрехи менте, алкохол менте, образование менте, здравеопазване менте, и просташка телевизия. Благодарим ви сърдечно другари от СДС, НДСВ, ГЕРБ, на ЕС също.
41
6
 
14
 
! Отговори
Бау преди 5 години
"влезе в шоуто на известните единствено заради аферата си с Мария Илиева" Наско "неизвестния" е БАЯ известен сред младите слушащи рап. Факт е, че след като Илиева го изгони от нейната звукозаписна, кариерата му приключи. За това спечели .. има стотици хиляди фенове този .. неизвестния ..