Катрин Хейгъл на 40: Една цифра не определя как се чувствам

Актрисата с емоционална равносметка в Instagram
27 ное 2018 16:07, Иванка Гъркова
3
Катрин Хейгъл на 40: Една цифра не определя как се чувствам
Instagram

"Е, официално съм на 40 години. Знам, че си мислите, че това не ме прави щастлива, но ще призная, че съм изключително развълнувана от този факт!". Това написа Катрин Хейгъл в Instagram по повод своя рожден ден.  

Известната холивудска звезда качи няколко снимки от празненството. Тя сподели какво е чувството да остарее с една година и как е украсила дома си за празника. 
 
"Осъзнах, че майка ми е била права: Да остаряваш е по-хубаво, отколкото хората го представят. Сега се чувствам свободна: на 40 вече пораснах достатъчно, за да оставя зад себе си несигурността си, съмненията, комплексите, от които страдах в двайсетте и трийсетте си години. Сега вече знам кои са най-силните ми страни, научих се да си прощавам и да не се съдя толкова строго. Знам, че има идея за някакво клеймо в това да си на 40. Но мисля, че всичко е до рамките, които си поставяме в главата", написа Хейгъл. 
 
Катрин получи множество поздравления за рождения си ден. Много почитатели на актрисата изтъкнаха под снимките, че тя изглежда страхотно. Някои мъже не пропуснаха да отбележат, че русокоската все още е секси.  
 
"Не позволих една цифра да определя това как се чувствам и как изглеждам. Тази цифра трябва да показва само крачките, които съм извървяла, опитът, който съм получила. Ще направя всичко по силите си, за да израствам все повече, за да мога да кажа същото на 50, 60 и 70-годишна възраст", обясни още Хейгъл. 
 
Още новини за звезди четете на Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
страшна мацка
1
1
 
4
 
! Отговори
Цецо Мен преди 5 години
Една цифра не, но едно число да.