Brexit ли? Ози Озбърн се чуди какво е това

Аз наистина не разбирам нищо от него, призна рок легендата
28 ное 2018 13:45, Красимир Ангелов
26
Brexit ли? Ози Озбърн се чуди какво е това
Снимка: Reuters

В края на миналата седмица лидерите на страните членки на ЕС одобриха сделката за Brexit и така Великобритания ще напусне ЕС на 29 март 2019 г.

И докато всички британци се вълнуват изключително много от темата, легендарният Ози Озбърн призна, че изобщо не е запознат какво точно е Brexit!

Eмблемата на "Black Sabbath" обяви в интервю пред изданието "The Big Issue", че се чувства напълно изгубен в темата, когато някой го попита какво мисли за развода на неговата родина с ЕС.

"Не чета вестници и наистина не разговарям с политици, защото наистина не знам", посочи Ози и допълни: "Аз наистина не разбирам нищо от Brexit".

За разлика от музикалната звезда, неговата съпруга Шарън преди време се обяви категорично в подкрепа на напускането на Великобритания на ЕС.

"Връщам се в Англия на всеки от четири до шест месеца и виждам, че страната е започнала да прилича на Хонг Конг – толкова пренаселена, толкова задръстане", заяви музикалния мениджър и телевизионна водеща през 2016 година. И призова политиците да се грижат на първо място за своя народ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Той от там кьдето се прибира за 4 5 месеца сьщо е пренаселено, тьй че расистки му работи.
1
5
 
40
 
! Отговори
до дядо Ози преди 5 години
Брекзит е едно нещо, което нискообразованото мнозинство наложи на по-високообразованото малцинство. В UK от доста време се усещат негативите - можете да питате, когото искате, всеки ще ви каже какво се случва с цените.