Преслава "вдигна ръце" от фалшивите новини

Фолкпевицата се оплака от некомпетентни драскачи
12 дек 2018 21:18, Иванка Гъркова
32
Преслава "вдигна ръце" от фалшивите новини
Facebook

„Живеем в ера на свръхкомуникация, в която интернет даде възможност на много драскащи лъжци да пишат неистини и да наричат себе си журналисти, опорочавайки иначе тази така достойна и доблестна професия“. Това написа Преслава в своя официален профил във Facebook. Повод за недоволството на певицата стана фалшива новина за нея, разпространена в интернет пространството.

Според изпълнителката, в последните дни правят опити да настроят феновете ѝ срещу нея. Преслава изтъкна, че попаднала на новина, в която пише, че: „Младата майка реши да не дере гърло пред пияните студенти“ и определено е бясна от написаното. Тя бе категорична, че е имала личен ангажимент по случай студентския празник и затова отказала участие.

„Не стига че е гнусна лъжа, но и обижда всички студенти, поставяйки им етикет, че са пияници. Съжалявам, но няма как да остана равнодушна към подобни твърдения“, продължи певицата.

Преслава, която роди първото си дете това лято, изтъкна, че много известни личности като нея срещат все повече фалшиви новини за себе си. „Смятам, че е крайно време държавата да създаде закон срещу фалшивите новини. Не е ли факт, че една фалшива новина, която е предварително обмислена и вреди на някого, е престъпление сама по себе си? И за това престъпление трябва да се носи отговорност! Докато такъв закон не бъде факт, не може да разчитаме, че до нас достига достоверна информация“, категорична е попфолк изпълнителката.

Накрая Преслава уточнява, че не поставя всички журналисти, пишещи за нея, под общ знаменател.

На певицата явно вече ѝ е писнало от фалшиви твърдения, написани по неин адрес в интернет.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
4
 
! Отговори
ами преди 5 години
Не иска да дере гърло, че после като прави "дълбоко гърло" и кашля.Иначе, да му се невиди от фалшиви новини, писнало и на женицата, че тя толкова е ангажирана и известна, че просто няма време и за това.
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те тия само се дерат пред разни пияни, я студенти, я други чалгари...
18
3
 
2
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Гоше, много са петстин леа бе брат, тя и за 200 е навита и прави всичко. Само че като помпиш oтзад оаква всичко. Хубаво я накарай клизма да си направи че иначе стаа леш бате. Тоя добрички зaдник как досега не се разпрa, не знам, честно. Тя с него стана известна, не с това че грачи като срвака а и като почна да го раздава, знаем и бомби нямаше даже. После ги прави.
17
1
 
6
 
! Отговори
Някой преди 5 години
Ама задължително е точно пред скапания Хародс трябва да се снима....
16
2
 
5
 
! Отговори
Д-р Джонев преди 5 години
До Анонимен 14:Малина дори е и ветеринарен лекар,макар,че е виждала кокошка само на снимка или картинка?!?
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
пожелаваме й много на преслава това, от което наистина има нужда, за да ви остави вас, а и нас, на мира: кер (известен още като "хей"). доволни ли сте от работата, която вършите, смешници? мислите ли, че сте полезни на някого? дано има поне един доволен накрая, но няма да е сред читателите.
14
3
 
10
 
! Отговори
До Гошу преди 5 години
Братле, верно повечето от тия са китосани яко. Има такива яки мацки,студентки, за 500 кинта ще те направи да не можеш да ходиш. Тая ще дойде за 20 минути,ще се надуе, ще се направи на велика и ще си тръгне. А и на нищо не прилича на живо.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуТвърде смело.В момента в който си махне разните екстеншъни и си изтрие грима твърде бързо ще съжалиш за желанието си . Виждал съм я на живо и без много грим .... по добре си дай паричките на някоя студентка . Няма да съжаляваш .
12
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А на мен ми писна всеки ден да ми натрапват чрез писания тази Преслава!Голяма звезда,голямо чудо!Макар и на месечна заплата, аз всяка вечер съм си до детето,а за нейното/нека е живо и здраво/хич не ме е еня...
11
8
 
6
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
До 12Ама що да е злоба и завист? Аз примерно веднага бих платил 500 на час за личен ангажимент с нея. Харесва ми, въпреки че си падам по светлооки и червенокоси жени
10
16
 
6
 
! Отговори
Anonimen преди 5 години
От всички певици мога да кажа ,че преслава е номер 1 всичко срещу нея е злоба и завист
9
4
 
8
 
! Отговори
ТАРАТОРА преди 5 години
До КккТАЯ САМО ЧЕРНИТЕ ПАТЛАЦИ Я ОПРАЯТ ПА И ПО ТУРЦКИ МНОГО ГАВАРИТ
8
5
 
15
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
"Тя бе категорична, че е имала личен ангажимент по случай студентския празник и затова отказала участие."---Звучи ми като че е ВИП ескорт :)
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен ми е писнало от разни селски про статакеси с огромно самочувствие.
6
3
 
11
 
! Отговори
Ккк преди 5 години
Ама от пиш.....ки не ѝ е писнало,нали ?
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Преслава изтъкна, че попаднала на новина, в която пише, че: Младата майка реши да не дере гърло пред пияните студенти"Добре, разбрахме че няма да дере гърло пред прияните студенти. А коя е фалшивата новина?
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бе, те бяха писали преди години за нея, че си намалила бомбите, щото и тежали, ама излезе пак фалшива новина!
3
4
 
18
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо да не вдигне и крака от фалшивите новини?
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ние свиркaджийкитe сме така, вдигаме ръце крака пък който падне...
1
6
 
9
 
! Отговори
Помияра и туршията преди 5 години
Тая па тая не и ли и омръзна в нета я напраиха за две стинки