Как се подбират тоалетите на Деси Радева?

Говори дизайнерката на първата дама Невена Николова
22 дек 2018 10:50, Александър Попов
97
Как се подбират тоалетите на Деси Радева?
Снимка: Facebook

Тоалетите на първата ни дама Десислава Радева се следят под лупа при всяко официално събитие. И често предизвикват полярни коментари.

"Те се подбират спрямо събитието и протокола, което посещава", заяви пред bTV топ дизайнерката Невена Николова.

"Тоалетите за Деси Радева ги правя в контекст. Обръщам внимание на точното. Например роклята с дантелите беше правена за Брюксел, в този регион на Франция има специално отношение към дантелата, затова избрахме този материал за там. Мисля, че успяваме да отиграем различните ситуации. Такъв беше и случаят на роклята за Бъкингамския дворец, където, аз твърдя, че кралицата толкова усмихната не се е появявала", сподели Николова.

На модел на дизайнерката наскоро се довери и популярната британска актриса Елизабет Хърли, която избра рокля за парти за половинката на Елтън Джон.

Невена разказа, че и за друга известна личност, която носи нейни рокли – Сара Фаберже – единственият пряк наследник на фамилията Фаберже, известна с бизнеса си с бижута.

Дизайнерката смята, че границата между сезоните, висша вода и улична мода става все по-незабележима.

"Цветовете за следващата година не са тези, които очакваме или по-скоро са топли и неутрални, смесващи се цветове, които могат да се носят в свободна интерпретация", коментира Невена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
14
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Невена, Невена, не си виновна ти, а т.нар " гледна точка" на десъ радева, за пример ще дам лачените обуща на едно от последните събития, с които се появи, стремежа към разни оръстенчета, синджирки, дънку трета употреба, и много други, стила е нещо, което или имаш, или никога не възприемаш, ако не умееш
74
1
 
19
 
! Отговори
Ковача преди 5 години
...задава ли си някой въпроса,откога Брюксел е във Франция? Или това,че дизайнера е неграмотен, не е от значение.
73
2
 
19
 
! Отговори
Гинка преди 5 години
Изввинети, това платена публикация ли е?
72
0
 
23
 
! Отговори
рихо преди 5 години
Защо ли си въобразявам, че без да знам тази информация живота ми ще е една идея по-хубав.
71
0
 
20
 
! Отговори
ico преди 5 години
а леля Гинче, на Цура от горната махала свекърватадда знаете какъв пуловер си е купила
70
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Шофьорите си да подбира по-добре и пожелавам.Този който два пъти я вкара в медиите явно има някакви проблеми.Може и тя да му влияе зле, не си пасват или пък много добре си пасват.
69
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви "ЗвИзди" човек да не повярва
68
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То затова и светът отива на провал защото политиката се превърна в парад на клоуните.Политиците се превърнаха в туристи.Събират се по разнифоруми и срещи на празна раздумка,водят и жените си да се пъчат с тоалети,хапнат пийнат на аванта на гърба на данъкоплатеца.Кой го заболи "ишиаса" кой друго нещо.После словоблудстват пред слугинажни медии,пък ходят да си легнат сити и доволни а на народите им писна от зрелища.
67
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деса танк а с нов тоалет?
66
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като види нов магазин за тоалетни, колата пресича и спира по диагонал.
65
4
 
14
 
! Отговори
Сврака.... преди 5 години
......като баба Яга метлите си.....
64
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много е зле тоалетчето. Седи опънато и подчертава всички недостатъци на фигурата.
63
2
 
24
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Абе какво става ?!Мине се не мине ден и пак за тая кокотка пишете ?! Изглежда за някои да се пише непрекъснато за нея / е,какво като е жена на президента?! / е най-желаната "храна"?! Ами като е така защо пишете само за роклята й,сигурно ще е интересно да напишете повечко ,така,и за останалото й облекло - тъй,де,да бъде картинката пълна!А най-паче ИЗОБЩО НЕ НИ ИНТЕРЕСУВА,не разбрахте ли ?!
62
4
 
22
 
! Отговори
Зеления Чорап преди 5 години
и Буйното Десиили историята на мощтната простащината бликаща на талази, както се изразява колегата по-доло .... когато и да я напуснете България все ще е късно.... да-а-а....
61
10
 
28
 
! Отговори
Буйното Деси преди 5 години
си купи рокля за 10 000 Евро от нашите данъци за представянето си в Европа, след като зеления чорап го назначиха за президент!аз си мислех че по жалко нищожество от Пантофльо не може да има .... уви, грешал съм
60
12
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да облече Десито Радева, нищо не може да скрие простащината, която блика от нея.
59
13
 
17
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Време е и нещо за тоалетите на доскорошната минитърка на Европредседателството да кажете нещо, за чантичките и, обувките и, или за това, в каква лична кола я вози мъжът и? Или да понапишете нещо, как сама се е издигнала , кадърна, от нищото, дядо и бил обикновен стругар, баща и -заварчик , а тя-с кадърност, лишения, работа на две три места, докато учи, е завършила няколко образования, с конкурс е назначавана , и по кадърносте станала шеф, а не както обясняват двете съдиики в записа със срс.
58
12
 
32
 
! Отговори
Лорд Бъкингам преди 5 години
<<Такъв беше и случаят на роклята за Бъкингамския дворец, където, аз твърдя, че кралицата толкова усмихната не се е появявала", сподели Николова.>>&#128512; Ха,ха, тя баба Бети се е ухилила на селската ви парвенющина бе, картофковци!!!
57
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!!!!
56
12
 
18
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Деси-гургулица Даааааааааа, друго си е интелекта на шефката на НС/май от герб беше?/ , дето ни срази с познанията си за географията, а в един репортаж, от завода, в който е била уж конструктор, не можа да направи разлика между матрица и шприц форма, друго си е да ти пее Цецка , майката на народа "Цъфнал, цъфнал герб.."Деси направо бледнее прет тези титани на женската красота и интелектуална мощ!