Кои звезди откриха любовта през 2018-а?

Крис Прат и дъщерята на Арнолд Шварценегер се залюбиха
24 дек 2018 22:00, Теодора Драгоева
6
Кои звезди откриха любовта през 2018-а?
Instagram

С всяка нова година идва нова партида от влюбени двойки-знаменитости. Миналата година няколко от тези романтични двойки дори сключиха изненадващи бракове (като Ник Джонас и Приянка Чопра, Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин).

Сред другите нови романи между знаменитости са Крис Прат и дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин. Преди дни той направи сърдечно послание за рождения ден на приятелката си в Instagram.
 
Прат заяви любовта си към Катрин с думите: "Честит рожден ден, началник! Усмивката ти озарява стаята! Развълнуван съм, че Бог те постави в живота ми".
 
Крис беше женен за актрисата Анна Фарис, с която се раздели през август 2017 г. Той се появи за първи път публично с мис Шварценегер през юни, но очевидно отношенията им са започнали няколко месеца по-рано.
 
Според жълтите медии двамата са пред годеж.
 
Вижте в галерията на Tialoto.bg кои други известни личности откриха любовта през изминалата година!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
ПРОДАВА преди 5 години
ВАЗ 2103 - лада. Уригинални гуми. Карборатор от обикнавенна жугула. Седалките са с тапицерия. Радио с касетофон. Щорички на задния прозорец. Със газова оретба. Цена 2900 лева. С. Рупци, Видинско. Гаража на Цано всекиме знае. Имам вечи оферти
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Глаголът "откриха" е абсолютно неподходящ щом говорим за Любов. Колкото и да я търсиш, усилията ти ще бъдат напразни, ако Любовта сама не благоволи да те споходи. Тогава спри, замри и се наслади на чудото. Не се суети, не се хвали, че си я завоювал(а)! Любовта е като плаха птичка и може да отлети, ако си безтактен(тна), шумен(мна) и груб(а).
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***! Парцали!