Най-богатият човек в света Джеф Безос се развежда

Шефът на "Амазон" бе 25 години женен за съпругата си
10 яну 2019 09:52, Петя Славова
40
Най-богатият човек в света Джеф Безос се развежда
Снимка: архив, Reuters

Изпълнителният директор на "Амазон" Джеф Безос, обяви, че се развежда със съпругата си Маккензи след 25-годишен брак, съобщи Ройтерс.

Двамата направиха съвместно изявление в Twitter. Безос, който е на 54 години, подчерта, че разводът е по взаимно съгласие, пише сайтът TMZ.

"Чувстваме се невероятно щастливи, че сме се намерили и сме много благодарни за всяка от годините, през които бяхме женени" - пише в изявлението. Освен това той смята брака си за успешен, предаде БТА.

Джеф Безос е най-богатият човек в света. Състоянието му е изчислено на 160 милиарда долара. Джеф Безос и Маккензи живеят във Вашингтон, където режимът е на съпружеска имуществена общност. Това означава, че натрупаните през брака активи се разделят 50 на 50, ако няма предбрачно споразумение. Изглежда такова няма.

Джеф и Маккензи Безос се запознават, когато той е вице-президент на хеджфонд, а тя се явява на интервю за работа. Сключват брак след шест месеца през 1993 г. След това напускат работата си на Уолстрийт и се преместват в Сиатъл, където Джеф Безос отваря книжарница в интернет - началото на "Амазон".

Джеф Безос става милионер през 1997 г. Той и съпругата му притежават 1 619 000 декара имоти. Имат четири деца

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
7
 
! Отговори
Бедбой преди 5 години
Какво да се прави, на човека му се ходи по к*рви .
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ой, новата му приятелка изглежда като надуваема кекс кукла, кърпена неколкократно. За това чудо не бих жертвал 70 билиона, ще си кротувам при жената и децата и ще си харча парите
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
😆Анонимния дето иска жените да пенсионират по-късно да си трансплантира матка и да почва да ражда и кърми. После да гледа дете и мъж с интелекта на дете, да ходи на работа, готви, чисти и пере. Живеем по-дълго за ваше удобство, за да има кой да ви бърше паркинсоновите и цирозни дирници като остареете и сте на легло
29
0
 
0
 
! Отговори
Коце кмета преди 5 години
Тия за отворен брак не са ли чували...
28
0
 
4
 
! Отговори
ПрограмистЪт преди 5 години
Повече от поливината от милиардери в света са от ИТ бизнеса (или подобно на Блумбърг са в бизнесе трансформирани в ИТ). И Безос в кюпа.Според слуховете развода е заради негова любовница :)
27
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още една, която без да си мръдне пръста или мозъка става милярдерка благодарение на МЪЖ. И след това претенции имат... Когато достигнат поне половината от интелектуалния и работен потенциал на мъжете, тогава да претендират за същите заплати. не стига, че работят по - малко, а и се пенсионират по - рано... Тези неща трябва да се урегулират със закони! Щом жените живеят по - дълго трябва да се пенсионират по късно. Не е справедливо мъжете да се гърчат за сметка на жените!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кръшка някой там и е станало нетърпимо, да не ми обясняват всичко колко е прекрасно!
25
0
 
10
 
! Отговори
Име преди 5 години
Мацко, зарязвай тази полирана костенурка, изневеряваща с "приятелката" ти и отивай да харчиш 70 милиарда! Благословиите идват под различна форма...
24
0
 
3
 
! Отговори
mdaa.. преди 5 години
сега ще си ги приспадне от данъците споко :)всичко си има идея.. ние сме мишки още за да разберем тея неща.. развода е само хартия за нас но за други си е цяло състояние.
23
2
 
4
 
! Отговори
Горан преди 5 години
Този, ако пък не е полугрък с такава фамилия, те на! А, че е голем убавец, също е вярно! :))) Ама, вярно... какво ни занимавате с тези чучела милиардери!?
22
3
 
3
 
! Отговори
Горан преди 5 години
И всички нас това особено ни е важно, защото!!!???
21
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И за двамата е по добре така . Сексът с една и съща жена омръзва много бързо,а изневерите по време на брак даже и да не бъдат разкрити но се усещат от партньора и развалят отношенията.
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Блазе и, ще са напълни с пари.
19
0
 
8
 
! Отговори
От бореца преди 5 години
Да га дует и двамата.!.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поне от есента на 2018 г. Джеф Безос се вижда с Лорън Санчес, пилот на хеликоптер и бивша водеща по Фокс 11, която е омъжена за холивудския агент Патрик Уайтсел. Очаква се снимки на 54-годишния Безос и 49-годишната Санчес да се появят в медиите в четвъртък в брой на Нешънъл Инкуайърър. Изданието твърди, че милиардерът глезил любовницата си с почивки на екзотични дестинации с частния му самолет и ѝ изпращал неприлични съобщения и еротични селфита.
17
5
 
9
 
! Отговори
Ghj преди 5 години
Бреее кой ще е вземе ся тая
16
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прилича на ***.
15
2
 
13
 
! Отговори
Гринго преди 5 години
На Бензос дясното му око е по-малко от лявото .
14
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
някой не я ли прочете тази новина на златка райкова / тя на бг трудно чете,та на английски.../ ?все е изкарала от благо пари за един самолетен билет. няма ли да се пробва там? или си знае, че само пред прости момчета върви ?
13
4
 
9
 
! Отговори
Митко преди 5 години
До АнонименИска някой да я помпи 24/7. Този стоя по цял ден в офиса сигурно.

Спонсорирани публикации