След 30 години пак: Оскарите останаха без водещ

Тази година филмите са слаби, коментира журналист
14 яну 2019 13:00,
19

За първи път от тридесет години насам церемонията за връчването на Оскарите няма да има водещ. Причината събитие номер едно в Холивуд да остане без домакин е антигей публикация на първоначалния избор - комедийния актьор Кевин Харт и "проблематичност" на останалите варианти.

"Интересното е, че преди 30 години е бил последният път, когато церемонията не е имала водещ и е започнала с музикален номер, в който е участвал актьорът Роб Лоу и "неизвестна актриса" се казва, защото никой не ѝ помни името", обясни Стаси Айви в "България сутрин".

Различните сегменти от церемонията ще се представят от различни холивудски знаменитости. Стаси Айви обясни, че се очаква силно присъствие от акьорския състав на "Отмъстителите" и според нея може и да бъде забавно.

Журналистът Владислав Апостолов коментира пред Bulgaria ON AIR, че тази година филмите са слаби, силно политизирани и крайно радикално повлияни от така наречения прогресивен дискурс, в който всички малцинства са репресирани жертви.

Според него много филми се правят само за да спечелят награда, като такива например са "A star is born" и "Vice".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Петърчо преди 5 години
Американските либерасти си се удавиха в собствената си глупост. Кевин Харт вече се е извинявал за това което е написал преди десет години. Нищо чудно от сега нататък да искат да се извинява публично преди да получи всяка една роля. Американската ценностна система вече се е превърнала в пародия на себе си. И се чудите защо нямало да има водещи. Кой е луд да се захваща с това нещо за някой обиден да вземе да му съсипе кариерата? Днес е модерно за нещо да си обиден даже и да няма защо. Наздраве!
12
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
във филмите вече няма келепир. повечето актьори вече се снимат в глупави сериали защото те могат да си върнат парите от телевизиите.
11
0
 
7
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Владислав Апостолов го е казал правилно: "тази година филмите са слаби, силно политизирани и крайно радикално повлияни от така наречения прогресивен дискурс, в който всички малцинства са репресирани жертви."Разбрахме, че белите мъже са ***, жените са всесилни, гейовете са тормозени и на децата им е трудно. Искам вече нормални филми.
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бохемска рапсодия
9
1
 
5
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Каква поредна футболна драма! Светът ще прекрати своето съществуване, ако Оскарите не бъдат раздадени.
8
2
 
6
 
! Отговори
супргадняри преди 5 години
нормални няма как като ни гледат от тв екрана ненормални
7
2
 
8
 
! Отговори
секта фаш преди 5 години
нудисткия холивуд,култура от провалени порно актриси и актьори,супер са
6
3
 
7
 
! Отговори
фаш преди 5 години
секта холивуд се разпада,бърдак да се разпадне дето текат кинти и порнозвезди не вярвам
5
4
 
5
 
! Отговори
супргадняри преди 5 години
големи награди за откачени роли и филми,награда и за ненормалния им начин на живот
4
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Холивуд умря вече. Всяка година филмите им стават все по *** и по ***. А и почнаха да вкарват и доста про джендърска пропаганда.Другото което много дразни е се съсипаха много от оригиналните шедьоври като например Междузвездни Войни. И направо ги направиха на сериали ширпотреба.Васичко вече е еднотипно и предсказуемо. Аз лично спрях да гледам американски филми още преди 3-4г.
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха, тия тъпири обвиняват всеки за щяло и нещяло, все някой не им се изказва както трябва и не им се нрави, един читав не остана и сега няма кой да им води Оскар-ите. Ролите във филмите се раздавата вече с квоти - за черните толкова, за жените феминистки толкова, а за тоя някаква вика, че я опипал преди 30 години, значи не става, друг казал че не ще да е гей -разкарайте го от тука. Ми няма как да ви се получи на тези малкоумници...
2
1
 
19
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
Има едно клипче на което Опра в тесен кръг разправя как филма Черната пантера заслужавал оскар, понеже бил от огромно значение / цитирам по памет /.Което на нормален език означава, че това е най-политически коректния филм, понеже възхвалява великата черна цивилизация?@?@, има много жени в главни роли, и доста от тях са между другото обратни във филма.
1
1
 
18
 
! Отговори
img456123 преди 5 години
Кво значение има кой ще води рекламите, прекъсвани от време навреме с някой Оскар.