Клуни сравни тормоза към Меган с този към Лейди Ди

Медиите я преследвали и оклеветявали по същия начин
Обновена: 14 фев 2019 15:26 | 13 фев 2019 21:00, Иванка Гъркова
20
Клуни сравни тормоза към Меган с този към Лейди Ди
Снимка: Reuters

Медиите тормозят Меган Маркъл по същия начин, по който преди години го правеха с майката на принц Хари – покойната принцеса Даяна. Това коментира Джордж Клуни по повод близкото му приятелство с херцога и херцогинята на Съсекс.

"Те я преследват навсякъде", коментира той пред австралийски медии. По думите му, тя вече е в седмия месец и не бива да бъде притеснявана по този начин.
 
"Тя е преследвана и оклеветявана по същия начин, както навремето това се случи с Даяна. Нейната история се повтаря", добави холивудската звезда.
 
Джордж Клуни коментира и писмото, което според британски медии, Меган е изпратила до баща си. „Не мога да ви кажа колко разстройващо е това... Бях изненадан. Смятам, че това е безотговорно“, отбеляза още той.
 
Актьорът и съпругата му Амал бяха сред официалните гости на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Четиримата са добри приятели, дори се предполага, че холивудската звезда ще стане кръстник на детето на кралската двойка.
 
Очаква се херцогинята да роди през пролетта, като полът на бебето все още не е ясен. Въпреки че вече е в напреднала бременност, тя не спира със своите ангажименти и с нищо не показва, че представителите на медиите я притесняват. Преди месец обаче някои издания посочиха, че видът ѝ показва, че е стресирана.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Клуни откога стана експерт по кралските особи? Откакто взе за жена трансджендер?И на Меган с дългите стъпала сурогатна майка ще роди,каккто и на Амал..Правят хората на луди,но не можеш да спреш вятъра..
18
4
 
2
 
! Отговори
Самородна преди 5 години
Жалко за грешната преценка на Клуни и изключително неуместното сравнение с лейди Даяна. Меган не е за този двор изобщо, разведена се натресе на врата на ерген, отвратително! Използвачка без свян и с неподражаема наглост във всичко! Срам за Великобритания и кел файда от глупавия й мъж, който допуска това!
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не искаш да не те подгони мечка,недей да ходиш в гората.Трябвало е да си даде сметка за всичко това,преди да се набута сама в шамарите.
16
1
 
14
 
! Отговори
хахххха преди 5 години
Меган има навика да буди хората когато й кеф - да речем в два часа през нощтта, да облича каквото й падне, да говори каквото си иска несъобразявайки се общественото си положение, също така е във вражда с всички - от роднините си, до Кейт Мидълтън.и сега - новата лейди Ди. бих приел сравнение на лейди Ди с Мидълтън, макар и далечно, но с Меган - никога.
15
0
 
20
 
! Отговори
хаххахха преди 5 години
отдавна не бях чел по-голяма смешка. Даяна беше класа. ИДваше от аристократски род, имаше образоване, обноски, изтънченост, а във време на консерватизъм прояви и умел пи ар, и много либерален дух. Какво има Меган - първо това е една посредствена актриса. Преди да се сгоди за Хари никой не я бе чувал. Второ - липсва й финес.Трето - дългогодишни служителки напуснаха двореца заради нея, включително и такава която е работила за семейство Клуни, а след това - обслужвали с чест Мидълтън
14
0
 
6
 
! Отговори
65 преди 5 години
Е те това е да си член на кралското с-во.Всеки ден да пишат за теб.А не като нашият член дето са го хванали с милиони в джоба от дрога.Горкият той-ще го скрият от вестниците.Така няма да го тормозят.Милият той.Оставаше и да е бременен.
13
0
 
13
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Кралската институция в UK е превърната в успешен търговски(туристически) продукт.Сигурно изхранва десетки хиляди-като се започне от поддръжката на обектите ,та се стигне до жълтата преса.Естествено,като за всеки бизнес е нужна реклама и скандалите са идеални за целта,при това безплатно.
12
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мисля че Меган Маркъл не харесва медии, напротив направила е всичко възможно да се добере до това място и стане център на внимание, а и професията и на актриса доказва че тя търси известност и земна слава ако медиите започнат да я пренебрегват тогава би нправила проблем а актъорът Клуни явно с е самозабравил заради богтсвто си и под влияние на жен си - мюсулманка все пак е само не само актщщрите имат права жунлистите също
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А Баба Лизи нама ли да се произнесе по въпроса?
10
1
 
18
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 5 години
абе да гледа да не я светнат МИ 5,като Даяна,останалото са бели кахъри :)
9
2
 
36
 
! Отговори
Една добра идея преди 5 години
Айде поне един ден в седмицата да е без М.Маркъл!Става ли?
8
15
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ЕДИНСТВЕНОТО ПО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА С ДАЯНА Е НАЧИНА НА СМЪРТТА И!!!КЕЙТ МИДЪЛТЪН КОЯТО УПРАВЛЯВА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ В МОМЕНТА Я НЕНАВИЖДА ЩОТО РУШИ ЦЕЛИЯ ИМ ФАЛШИВ ИМИДЖ!!!КЕЙТ МИДЪЛТЪН Е СЛЕДВАЩИЯ ПРИНЦ ФИЛИП КОЙТО НАРЕДИ УБИЙСТВОТО НА ДАЯНА ЩОТО СЕ ВБЕСИЛ, ЧЕ БИЛА БРЕМЕННА!
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурно я преследват защото искат да разберат от кого е бременна...
6
3
 
34
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 5 години
Ами да се беше омъжила за някой канадски таксиджия и нямаше да я преследват медиите.Тая не знаеше ли, че всички световни медии пишат за живота на британското кралско семейтво, преди да се омъжи за Хари???
5
3
 
31
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Малко и е раничко да се сравнява с Диана. Да потърси нещо по сравнимо, някоя Златка или Николета по и приляга
4
3
 
21
 
! Отговори
Извод преди 5 години
Вземете си жена от вашата черга. Ceлянкитe са за ceляните!
3
4
 
34
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Тая чер.нилка не може да стъпи на малкият пръст на Даяна.
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде Клуни го знам, играе в некой и друг филм по зaмyндата, ама на аланглетата изфабрикуваните баронеси и дукеси не можем да им фанем края.
1
3
 
21
 
! Отговори
А бе преди 5 години
"Да би мирно седяло,не би чудо видяло!"Тая що не си седне на съответните части и да мирняса?Ще се намери и за нея някой тунел,ако я кара по тоя начин...