Перфектните тела: Как се хранят супермоделите?

Кралиците на подиума изглеждат безупречно, но някои добре си хапват
23 фев 2019 11:45, Петя Славова
20
Перфектните тела: Как се хранят супермоделите?
Снимка: архив, Reuters

Не е лесно да си супермодел и винаги да изглеждаш безупречно. Но може ли човек да бъде вечно гладен, за да изглежда добре? Ето какво споделят кралиците на подиума за хранителния си режим.

Бела Хадид

Бела Хадид предпочита да похапва протеинови храни.

"За обяд обикновено ям пържола от сьомга или пилешки гърди със зеленчуци. Обичам и паста. Харесва ми да ям протеини, защото след него имам много сили и по-голямо самочувствие", разказва тя. И макар да не ви се вярва, Бела не пренебрегва и заведенията за бързо хранене. Споделя, че обожава пица, а по думите ѝ всеки ден яде препечени филийки и пържени картофки. Въпреки това фигурата ѝ е безупречна.

Кендъл Дженър

Кендъл Дженър се придържа към балансираното хранене и много спортува.

"Здравословното хранене – това е важна част да поддържам формата си. Ако престана да се храня правилно, това моментално се отразява на моето самочувствие. Обожавам паста, но я похапвам доста рядко, тъй като след нея се уморявам, а това не ми харесва. Обикновено денят ми започва с авокадо, яйца и овесени ядки".

Вижте каква е диетата и  на други супермодели в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Похапват и повръщат-булимички.А тази на снимката е и с изцяло променено лице.
16
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Супермоделите се поддържат основно с кокаин. Също така, поради абсурдните неща, които ядат, редовно имат стомашни проблеми, газове и т.н.
15
1
 
6
 
! Отговори
М.С. Фараона преди 5 години
Искаш да кажеш , Петенце ,че ако се храним като тези тук ходещи точилки , ще измършавеем като тях , та дори да сме заоблени като Дельо Пеевски ?!Ти сигурно вече се втали достатъчно и ,понеже преливаш от алтруизъм, го предлагаш и на нас ?Колко ли луди пари се хвърлят от клетите мераклии за отслабване , черпейки "информация" от статии, като тази ?"Не става само с (не)ядене - трябва и акъл !"
14
1
 
8
 
! Отговори
Цеко Сифоня преди 5 години
Петя, а ти твоето тяло с каква диета го поддържаш, ще ни кажеш ли?
13
2
 
7
 
! Отговори
5 инча преди 5 години
Аз пък с 5-те си инча не избирам и никога нямам засечка ни на грозна ни на хубава, а ти с 8-те инча най-много да си го имаш за красота! Имах приятелка която предпочете мен пред надарения си приятел :)))
12
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре грозна и твоя, отколкото красива и обща!
11
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перфектни тела, перфектни форми.....и кво....и на тях им са вертикални и понамирисват, хоризонтални още няма, така че айде няма нужда!!!
10
10
 
6
 
! Отговори
8 инча преди 5 години
до питащите по-долу какво е "перфектна" - перфектна е тази, които предизвиква 8-те ми инча да да желязо с часове, а отблъскваща е тази, която ги прави меки като пухена възглавница с дни и буквално ми причинява временна еректилна дисфунция като я погледна или като я чуя. Щото има много дето на външен вид са "перфектни", но като ги чуеш да говорят и колко са прости и се хващаш за главата - но те поне стават за 1-2 пъти, т.е. еднократна употреба. По дефиниция отблъскващи са - вегани и феминистки!!
9
5
 
19
 
! Отговори
Легендата преди 5 години
Така са родени, но и се хранят правилно. Уви, няма как само с хранене и тренировки да изглеждаш така ако не си с правилните гени. Интересно защо страната с най-хубавите жени в света няма един известен модел, певица, актриса и т.н. Хем най-хубавите, хем никой никъде не ги отразява. Българите сме на светлинни години от към подръжка, мода, здраве и т.н. Отразява се в това, че се превръщаме в страна на ***!
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като започне стадото да пише такива статии за това, кое е перфектно и ми се драйфа... Авторката явно не е наясно как друсат т.нар. модели, за да са перфектни - т.е. кожа и кости...
7
2
 
25
 
! Отговори
Ема преди 5 години
Хранят се с кока, алкохол и някое друго смути евентуално. Това е всеизвестен факт, но малко си признават.
6
4
 
23
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
И как се определя кой изглежда перфектно и кой-не? Насажданото мнение, за някакви мерки и норми, не е обосновано на никаква научна основа, а единствено обслужва модните подиуми.Както и да изглежда една жена, винаги има мъже, които да впечатли със собствен и непринуден чар.Статистиката показва, че жените, които не се гледат постоянно в огледалото и не обръщат внимание на кантара, създават добри и смислени семейства, а "перфектно" изглеждащите са само временно интересни и обречени на самота
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ядат те. Едва ли всичките са генетично слаби. Ядат по листо маруля и 2-3 солети и толкова. Имах състудентка "модел" взимаше си сандвич и само го гледаше или си поръчваше храна и я даваше на другите щото: " вие и без това няма значение как изглеждате". И още две дето си делиха пакет солети за деня и го прекарваха с 2-3 кафета без захар.
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С глад,кока и алкохол са слаби повечето модели,които нямат таава структура по рождение.
3
4
 
11
 
! Отговори
свинята преди 5 години
поне по 1 кило свинско на ден яжте, аз предпочитам ребърца, сочни капе лой и лойта се топи в устата след 2 часа и половина печена на фурна!
2
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжат нищо не ядат само кока
1
0
 
17
 
! Отговори
филия с мас преди 5 години
Знам Аз