Прислужница на Джако призна: Блудствал е с момчета!

Жената разкри за случващото се зад вратите на "Невърленд"
27 фев 2019 22:05, Иванка Гъркова
41
Прислужница на Джако призна: Блудствал е с момчета!
Снимка: Кадър от You Tube

Бивша прислужница на Майкъл Джексън разкри какво правел той в „Невърленд“. Жената, която била домашна помощница в ранчото в продължение на 4 години, потвърди, че покойният певец осъществявал сексуален тормоз над деца.

Ейдриън Макманъс е свидетелствала по дело срещу Майкъл Джексън през 2005 г. Днес тя разказва подробности за неговите наклонности във филма „Да напуснеш Невърленд“.

Жената потвърждава, че деца живели в имението на поп иконата с дни. През това време тя виждала как Джексън се държи прекалено близко с тях, опипва ги, дори им сваля бельото.

В началото прислужницата се смущавала да разкрие истината за случващото се зад вратите на „Невърленд“, но след като напуснала, събрала смелост да свидетелства срещу Майкъл Джексън.

Официалният трейлър на най-новия филм за живота на легендарния изпълнител вече е факт. Той предизвика остри реакции от страна на роднините на Джексън, които обявиха, че ще съдят неговите създатели. Делото е за 100 млн. долара.

Вижте още за звездите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ninaГаден педофил? Ти ли го потвърди в съда? Доказателствата в съда друго доказват!
28
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако е невинен, какви са тия многобройни негови снимки с малки деца. ЧУЖДИ деца!А?Или ще почнете, че "той просто обичал децата"...Ами то по тая логика и Едип просто обичал майка си.
27
7
 
1
 
! Отговори
Грехът преди 5 години
Който е невинен пръв да хвърли камъка! И какво е станало с тези деца? Не е ли това основното? Самоубили ли са се? Депресирани ли са? Убийци ли са станали? ***? Нeчовеци? Или може би са се радикализирали?
26
7
 
10
 
! Отговори
-------- преди 5 години
До АнонименВсеки ден слушам негови песни! И ще ги слушам винаги!
25
6
 
7
 
! Отговори
Milovrab4e преди 5 години
Абе, тука има май любители на чалгата и сръбската музика.Препоръчвам да се изказват в тяхната си област, където им е силата и да не философстват за това кой е Майкъл Джексън и какво може.
24
8
 
10
 
! Отговори
Пффф преди 5 години
Само колко е лесно да му разнасяш кокалите на някакъв беден чвечец, дето не е между живите от 10 години... Много искала да свидетелства, ама не посмяла докато работи за Джексън, а стига бе? Това ми прилича на жалко скалъпена историйка от няколко нищоправци, жадни за минутка слава...
23
13
 
21
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Тя признала? Боже тука в тази история всичко така вони, че не може да се отдели истината от лъжата!
22
17
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжа е
21
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е леко да си Джако,даже и мъртъв.---Не бъркай Джако, който е истински музикант с Майкъл Джаксън, който не е нищо повече от продукт на маркетинга.
20
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Майкъл Джексън ще се помни поне още 50 години"Кой помни педофила с нещо друго, кога за последен път си чул някъде негова песен. То пък и едни песни...
19
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И родителите на тези деца имат вина за тези извращения случили са се с децата им. Те са го правили съвсем съзнателно защото са знаели, че така ще спечелят много пари от Джаксън. Такива родители как могат да ядат хляб изкаран по такъв начин.
18
14
 
36
 
! Отговори
Чикън преди 5 години
Колко ли $ му трябва да на човек да почне да си спомня неща, които не е виждал.Не вярвам на тая история. Вярвам, че има хора готови на всичко за пари. Пък и американският съд не прощава за пари, там и най-известните си го отнасят.
17
4
 
71
 
! Отговори
. преди 5 години
Както каза Джако:Хм...Мда.Оффф. Може да съм, а може да не съм! И отметна глава назад.И един неизяснен въпрос:Какво на майка си са търсили тези деца в имението Невърленд със знанието на родителиет си?!
16
29
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да..............той си беше извратен педофил, това се знае!!!
15
16
 
44
 
! Отговори
Пророк преди 5 години
Поредната пръдла, която решава, че може да изкара лесни пари. Човекът е все един и същ - безскрупулна торба с кокали, която днес я има, а утре - не.
14
25
 
31
 
! Отговори
nina преди 5 години
#17Глупости,прочети малко повече по въпроса.Никаква "химическа кастрация" не е имал МДж,третиран е с хормони заради акне!Сори за верните фенове,но си е бил гаден педофил.
13
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И с какво ще се помни Майкъл според теб? ;)))))
12
41
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майкъл Джексън ще се помни поне още 50 години, а Кобзон вече никой не го знае.
11
36
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Майкъл Джексън е израстнал с такива идьоти-родители, че всичко му е простено. Освен това гъската 90% от нещата си ги измисля.
10
22
 
16
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Нищо не казвате за афганите, дето докторите бактисаха да ги кърпят отзад. Представете си, че тия пляскат и дъщерите ви, защото белите кифли не ги свърта на едно място, докато не приемат арабската/африканската култура между краченцата си.