Зад вратите на бохемския дом на Маги Гиленхал и Питър Сарсгард

Вижте къде живее творческата двойка
1
Зад вратите на бохемския дом на Маги Гиленхал и Питър Сарсгард
Architectural Digest

Бохемският кафяв цвят е водещ в интериора на дома на творческата двойка Маги Гиленхал и Питър Сарсгард. Съпрузите живеят в това жилище в Бруклин от 2006 година насам. По това време сестрата на Джейк Гиленхал била бременна с по-голямата дъщеря на двойката.

 
Четириетажният им дом, в който те допускат изданието Architectural Digest, притежава няколко броя камини, но не е това основната причина той да е толкова уютен, приветлив и топъл. Както казва Питър: „Вкъщи има много места, където мога да се сгуша с книга в ръка“.
 
Маги си спомня защо е избрала тази къща навремето: „Когато влязохме в тази къща, наистина се почувствахме като у дома. Светлината е красива и стаите са просторни, защото таваните са необичайно високи“.
 
Част от предметите в дома на артистичната двойка са купени от антикварен магазин в Манхатън.
 
Режисьорът и актрисата имат музикална стая с пиано в дома си, където често домашните им партита преливали в среднощни концерти.
 
Те също така имат и салон в дома си, където организират киновечери за приятелите си от филмовата индустрия, като прожектират филмите от специален проектор.
 
В задния двор на къщата Сарсгард пък развива своето най-голямо хоби – градинарството. Южното изложение на двора, съчетано с умерените зими, му позволява да отглежда лалета, каскадни рози, жасмин и др.
 
Вижте още снимки на красивия дом на Маги и Питър в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
хм преди 5 години
Уникална клошарска къща с хаотично натрупани вещи, които нямат никакво сходство помежду си. Мрачни цветове и занеманери мебели - пълен кич. Сигурно мирише и на плесен.