Гаджета: Кейт Бекинсейл и Пийт Дейвидсън вече не се крият

Двамата имат голяма разлика във възрастта
5 мар 2019 22:25, Екип на Tialoto.bg
15
Гаджета: Кейт Бекинсейл и Пийт Дейвидсън вече не се крият
Instagram

Кейт Бекинсейл (45) и Пийт Дейвидсън (25) не оставиха съмнение за статуса на отношенията си, след като се награбиха по време на хокейния мач в Ню Йорк на Ню Йорк Рейнджърс срещу Вашингтон Кепитълс. Двамата се държаха за ръце през цялото време, а младокът на няколко пъти страстно нацелува 20-години по-възрастната си изгора.

 
Спекулации за отношенията между двамата вървят от седмици, но досега те се въздържаха публично да демонстрират каквато и да е интимност и затова връзката им бе просто хипотеза. В добавка възрастовата граница помежду им стана повод за куп въпросителни.
 
До миналия септември Пийт бе сгоден за Ариана Гранде и дори си татуира сърце на врата в името на любовта им. И точно певицата бе тази, която загатна защо жените полудяват по комедианта, коментирайки в Туитър, че той е доста надарен и мъжкото му достойнство е 10 инча дълго (25.4 см).
 
След коментара ѝ, който тя набързо изтри, започнаха упорити слухове, че Дейвидсън е машина в леглото и затова успява да забие лесно жени, дори почти два пъти по-възрастни от него като Кейт, чиято дъщеря Лили от брака ѝ с Майкъл Шийн е на 20 години.
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
До 12 преди 5 години
Бих си взел такава да ако е добра
12
0
 
1
 
! Отговори
65 преди 5 години
Тоя,в тоя си вид ,с тоя *** поглед?Боже ,Боже ,слезни и виж какво става.
11
2
 
7
 
! Отговори
Кико преди 5 години
И тая кака че я жежим, както и Моника от Френдс!
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На татуираната певица и на татуираната актриса им се иска не 25 а 1 метър ама не е нито 1 метър или 25 а е 5, 6 сантимента а тя му гослага *** на татуирания *** с татуиран *** няма какво друго освен да му слага ***.
9
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя ако му е 8 санта ще се радва даже и 8 му е много за да се радва.Една татуирана гонеща 50 женица с пари един татуиран *** с пари и оная другата женица певица татуирана с пари са тия .Парите ги привличат ако ги нямаха тоя щеше да си е признал,че иска мъже а тия и двете,че са откачили.Малко е да се кае,че са откачили.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая освен млади ги избира и с пари както почти всяка жена
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 46 и 26 са а тоя има пари ако нямаше пари а беше безработен слаб българин нямаше да го погледне тая или която и да е жена
6
4
 
10
 
! Отговори
Ястребителят преди 5 години
Тази жена с годините става по-привлекателна и сексапилна. А що се касае до разликата във възрастта искам да споделя моя жизнен опит. Имах много приятелки преди да се оженя и те винаги бяха около моята възраст. Но като бях в казармата, тогава бях на 19 години, се запознах с една разведена жена на 42 г. и поддържах връзка с нея до уволнението си, около година. Мога да кажа, че в сексуално отношение нямах такъв късмет нито с предишните си приятелки, нито с моята жена! Еееххх ... младини!!
5
1
 
13
 
! Отговори
Чич преди 5 години
Браво, момко, мачкай каките. После гледай да треснеш и дъщерята, дето в само като за тебе. И аз на тия години все на тях налитах. Но след 30-така все по по-младички ми шарят очите. ЕГН, какво да правиш.
4
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е една от най-готините жени, дори и на 45.
3
4
 
9
 
! Отговори
РВ преди 5 години
Тия вече наистина не ги знам кои са. Не се правя.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тея жени знаят ли от къде до къдесе мери изобщо.
1
3
 
13
 
! Отговори
3565436354 преди 5 години
Удри баце, тая мачка не е наша!